torstai 18. elokuuta 2016

Juut ja eit menneiltä päiviltä ja pari seuraamisvinkkiä


Kukkuu! Muutamat kivuukset ja ärsyt tässä teille tarjoileepi hän:

Ottaa pattiin
-Ihmiset jotka kiertävät asiaa siitä kuitenkin kertoessaan, moittivat ohimennen muut ja lopulta sinutkin, koska et tietenkään tiedä todellisesta tilanteesta mitään. No aijaa, enkö, ihanko enkö tiedäkään siitä, kun liioitellaan, yleistetään, sitten välillä ei muka yleistetäkään vaan puhutaan yhdestä yksilöstä (yleismuodossa tietenkin) ja käytetään "hienoja" sanoja joiden merkitys osataan googlettaa muttei käyttää kuitenkaan osata silti lainkaan. Mitä, enkö muka osaakaan lukea tekstistä, että mitä siinä kirjaimellisesti lukee ja varsinkin enkö tajua mitä se tarkoittaa, kun yhteenkään tarkentavaan kysymykseen ei vastata? *muah hah hah haa*

-Ihmiset jotka vaativat "kaikki mulle ja meille, koska pitää saada koska ", ilman minkäänlaista avaruudellista ajatuskykyä edes omaan lähipiiriinsä, saati muihin pallolla tallaaviin

-Se tyyppi joka ajoi jonkun jalan päälle autolla jossakin, koska ei halunnut lapsien kulkevan siellä (linkki)

-Sää (siis et sinä, vaan tuo ilima, joka on vetinen), koska jälkikasvua menossa festareille, soisin heille niin mieluusti kuivat kelit niinku

-Oma äitiflunssa (vertaa manflu) , koska en nyt ehtis sairastaan, joten en siis ehdi sairastaan. Siksipä olen kai perjantaista lähtien ollut jokatoinen päivä kipeänä ja nyt se on jo vaihtunut jokapäiväiseksi iltakipeydeksi, koska en ole vaan ehtinyt sitä poiskaan lepäämään. Kahtena iltana hoippunut raatona jo alkuillasta, koska kurkkua/korvia/nenää/jokapaikkaa särkenyt ja kuumetta ja räkää ja kröhää tullut ja päänsärky meinannut tuoda yrjönkin melkein paikalle. Sitten aamulla vaan aina kahvia koneeseen ja hirveellä höökällä koko päivä läpi ja ilta menee taas kroppa rutisten ja pääkoppa vihloen.  Mutta jos ensviikolla jo ehtis ottaa vaikka rennommin?

-Edellisen johdosta meni kaksi kivahkoa juttua ohi, koska en kyennyt liikuttaan raihnaisia jäseniäni ja se on jo aika paha (tauti)tilanne se, jos jätän näitä juttuja välistä

-Mistä päästäänkin aiheeseen kaikkimunkroonisetkremppani ja niiden ikävät oireet, jotka on taas muistutelleet itsestään... selkärankareuma jumittaa ja jäykistää selkää ja lantiorankaa; sorminiveliä, nilkkoja ja kyynärpäitä särkee öisin varsinkin ja psoriläikkiä tullut taas kun niitä sieniä sateella. Höh.

-Suomalaisten menestymättömyys Rion olympialaisissa, paitsi Mörö ja kolmiloikkaaja-nainen jota meinaan aina sanoa Hannamaria Seppäläks koska joskus sanoin ja siitä se ajatus sitten jäi päähäni. Edit:Hänen nimensä on Kristiina Mäkelä!!

-Huonosti tiedotetut lastenharrastussysteemit taas, ullatuuus, koska liikuntahallin ovet on automaattilukossa jo tunteja ennen harkkojen alkua, niin siinähän sitten seisovat kaikki siellä pihalla taivasalla kamalassa kelissä oottamassa josko joku joskus kulkee ovesta ja päästää porukkaa sisälle , eikä tietenkään kellään treenejä vetävällä ole mitään käsitystä mistään eikä mitään aikomustakaan itse olla avaamassa ovea tai hoitamassa edes sitä asiaa eteenpäin


Ilouksia mun päivissäni on ollut:


-Nää kengät, jotka ei "patita" yhtään, ihan oon tykästynyt kyllä vaikka vähän vierastin aluksi näiden herkkää päällystää (mokka, johon kura ja karvat tarttuu niin mielellään...) , olen tyytyväinen että löysin kuin löysinkin lopulta matalakantaiset mutta silti ihan fiinit tällaiset, silloin joskus viime keväänä... kylläkyllä, lämpenen joskus joillekin asioille vähän hitaasti.


-Meillä vietettiin nimppareita, toin kukkia sen kunniaksi kotiin! Kyllä nää ilahduttaa itseäkin, kun oma piha on jatkuvan sateen jäljiltä täynnä vaan ruskeita rääsilöitä.


- Oma koti, jota olen taas sisustellut (varmaan huomaattekin juu hehhheh) siirtämällä lisäparit valkoisia verhoja ikkunaan entisten kaveriksi, siirtotoimenpide tapahtui irrottamalla ne keittiön ikkunasta ja kiikuttamalla olkkariin. Huumoripointtina tässä kuvassa on kuitenkin hiomakone ja muu "rekvisiitta", joka aina tekee näistä mun kuvista vähemmän esteettisiä (H&M:n mainontaakin harrastan näköjään ihan itteltäkin huomaamatta!)(tai kyllä mä sen siis NYT huomasin)


-Maisema köökin ikkunasta on kyllä kaunis, vaikka kuvassa häiritsevästi heijastuksia näkyykin, kun en jaksanut sitten mennä ulos asti kuvaa nappaamaan! Viva la laiskuus!


- Pöllötin sai uudet prillit! Uuu! Tosin ei nää nyt ihan hirveesti vanhoista eroakaan, koska mun naama on sellainen, ettei siihen mitä vaan isketä ilman että näytin ihan joko äidiltäni tai siskoltani ja kaikki kunnia heille vaan, mutta josko nyt kuitenkin näyttäisin vaan itseltäni *heeh*!


-Ja nää! Olenko "vähän" näistä iloinnut? Olenko?! Aurinkolasit vahvuuksilla, elämäni ensimmäiset ja varmaan viimeisetkin , jos en linttaan näitä heti istu. Love them! Otin ihan niin riemuissani tällaiset vähän funkimmat, koska mähän olen! Hip hei, huolta nyt ei... Enää puuttuu se aurinko...


-Tää ipanapipana, joka on mun jokapäiväinen kaverini ja niin ihana tyyppi kaikin puolin! Hyvin subjektiivisesti sanottuna en voi muuta kuin itkeä tirrauttaa niiden puolesta jotka ei nauti yhtä paljon lapsensa kans kotona olemisesta, varsinkin kun se perustellaan kaiken maailman "virikkeillä" ja "ei minulla ole täällä kotona mitään tarjota lapselle" ja muuta hööpää. Mä en vaihtais tätä(kään) elämänvaihetta mihinkään!


-Päiväkahvi pelastaa monta hetkeä tietysti, mutta erityisesti tänään, kun se äitiflunssa kolkutti jo heti lounaan jälkeen pitkin kalloa ja särkeviä niveliä. Karkotin sen huis heitikkoon ja katsoin töllöstä taekwondoa *hymy*.

-(en ois ihan heti uskonut että tää on näissä POSITIIVISISSA mutta) Hammaslääkärireissu maanantaina, joka oli siis vain säännöllisiin huoltotoimenpiteisiin kuuluva hammaskivenpoisto, koska multa ei saa harjaamalla kaikkia hammasvälejä niin putsiks kuin pitäisi, koska on nämä sillat mulla tuolla suussa... Jännitin taas kuin pieni (isompikin) eläin, koska inhoan suukipua ja sitä ronkkimista, mutta tämä oli miellyttävin tunti hammaslääkärissä ikinä. Johtuen kaikinpuolin henkilöstä joka minua hoiteli, aivan kertakaikkisen hieno, ihana ja ammattitaitoinen ihminen muiltakin kuin hammashoidollisilta osilta, siis. (jos jotain kiinnostaa, niin oli Hammaslääkärikeskus Kiille, Sastamalassa - eeikä mikkää maksettu mainos etelleenkään ollunna tämäkään)


Kaikin puolin ihan kiva fiilis edelleen tästä syksystä, mutta vähän tässä tuumailututtaa oma (rapa)kunto ja mitä sille oikein tekiskään. Aina ei ole niin helppoa vaan lähteä esimerkiksi lenkille, kun se henkinen kynnys kolottavien jäsenien ja turvottavan jalkapohjan kanssa on himppusen tavallista korkeammalla. Jotain täytyy kuitenkin tehdä, koska paremmassa fyysisessä kunnossa sitä vaan jaksaa sen (tulevan) pimeydenkin paljon paremmin. Pysy kuulolla, niin näät mitä mä nyt olen keksinyt...

P.s. Osa kuvista on instagram-seuraajille valitettavasti saman toistoja, ikävää, mutta ääh olen tälläinen hösääjä! En millään ikinä muista kahlata kaikkea läpi niin, että olis vähän eri juttuja siellä kun täällä (no jutut on jokatapauksessa erejä, että siis jos puhusin nyt vaan niistä kuvista heh). Mutta huomio huomio, mä olen myös snapchatissa!! Joo, sielläpä siellä, ihan omalla nimelläni. Pienen pieniä (ja melko mitäänsanomattomia sisällöiltään olevia) videoklippejä ja/tai kuvaklippejä voi nähdä aina yhden vuorokauden verran (julkaisusta eteenpäin) siellä, joka päivä en sinne mitään laita, mutta yhtenä päivänä taisin innostua lähettämään kerran tunnissakin jopa jotakin *hups*. Onko teillä lukijoilla snapchatteja? Laittakaa halutessanne nimiä mullepäin, niin tuun seuraamaan!

1 kommentti:

  1. No huh huh...sosiaalinen mimmi. Mä kävin facessa loman jälkeen enkä jaksanu kuutta tuntia pitempään.Instassa meni 1 vrk ja snapchattii mua ei saa vaikk maksettas. Whatsupp riittää tällä erää.ja tää bloggeri.

    VastaaPoista