lauantai 20. elokuuta 2016

Hyviä hetkiä onEilen aamulla yhtäkkiä, taivaan oltua kunnolla jonkin aikaakin oikein harmaana, tuli aurinko kurkistelemaan mitä meidän huudeille kuuluu ja meillehän kuului heti marjapuskaa! Meillä syödään herukat meinaan suoraan puskista aina (kun nyt en sitä mehuakaan keittele, nimimerkillä missä on mun mehumaijani osanen ja miksei se tuu esille asap) ja siellä onkin vielä paljon syötävää jäljellä noissa punaisissa marjoissa. En muuten tiedä voiko mikään marja maistua paremmalta, kuin oikein kuuman auringon lämpimäksi paahtama ja kypsän pehmeä herukka (mustaherukka, jos ollaan ihan tarkkoja kylläkin), sellainen pullukka oikein! Tiedättehän? Tosin onhan ne karviaisetkin erityisen hyviä, meillä ei vaan riitä näköjään edes yksi karviaispensas per lapsi, vaan käyttäytyvät kuin heinäsirkkalauma jo niiden ollessa raakileitakin vielä, kun puikkivat muka paikalle katsastamaan satotilannetta ja mitään niin mitään ei jää meille aikuisille niiden käyntien jäljiltä! Se ei kyllä sinänsä harmita sen enempää, koska tiedän, että menee hyvään tarkoitukseen, heh he.
Lapsi söi oman satsinsa suoraan purkista lastenohjelmia katsellessaan, minä kaadoin marjoja kipollisen myslini sekaan ja lorautin vielä mustikkakeittoa päälle. Oli muuten niin hyvää, että sitä olisin voinut aivan hyvin vetää vaikka ämpärillisen. *no hupsista yllätys*


Eilisillä energoilla ollaankin jo menossa sitten tässä lauantai-päivässä ja tänäpä onkin vaikka mitä vielä edessä! Mm.:
-aurinkoisen päivän viettoa vaan siitä auringosta  nauttien!
-autotallin siivousta (mies on jo siellä...)
-pyykkien ripustelua pihalle (kone pesee niitä at the moment, joten jotain olen jo saanut aikaiseksi)
-ruohonleikkuuta (paitsi jos pörriäisillä on kokoontumislennot just meneillään, nin en varmana leikkaa)
-kokkauksen suunnittelua (hmm, mitä tekis jauhelihasta....hmmm.....mitä tekis jauhelihasta...hmmm)
-sitä kokkausta!
-jälkiruokaa maybe?
-Tokmannilla käynti, koska lapsi haluaa poimurin (jep)
-yhdet valmistujaisjuhlat in da hood
-saunaa tietenkin (ja varsinkin sitä että isäntä saunottaa pienimmät ja minä vaan itteni - lauantailuksusta jo yli kymmenen vuoden takaa)
-lauantai-iltaa tietenkin (eli vaan oloilua ja eloilua, kaikilla jo yksi pitkään nukuttu yö takana ja toinen edessä, joten ollaan ikään kuin asian ytimessä)

Eli heit teidän heiluville ja ollaanhan taas linjoilla! Kunhan jäsennän asiat päässäni, niin kerron teille teinistä joka antoi kasvatusneuvoja äidilleen - joo, antakaa mun todella kaikki kestää. Melkein en. Mutta kumminkin kestin, koska rakkaus.

2 kommenttia:

  1. Mä oon jostain syystä vetäny vadelmia, karviaisten kuori ei uppoo enää, mut sisus menee... ;) Kiva postaus: tästä saikin taas energiat kohdilleen, kaikki viikon seikkailut vielä edessä, vai miten ne fiksut sen muotoili! Maanantaita sinne!

    VastaaPoista
  2. Ai herkku noi marjat on hyviä. Mä maistoin tuoreita puolukoita maustamattomassa jugurtissa...

    VastaaPoista