lauantai 4. kesäkuuta 2016

Nyt!


Kevätjuhlat on juhlittu, suvivirret niiskutettu menemään ja koulumenestystä todistusten muodossa kotiin kannettu. Alakoulussa molempien poikien luokilla oli esiintymisvuoro ja hauskat esitykset olikin, taas sai nauraa (ja olla tyytyväinen, että nykyajan koulussakin opetellaan vuorosanoja ja otetaan kaikki mukaan esiintymään)! Yläkoululainen on jo kavereiden tykönä, kaupungin nuorisotoimi järjestäisi illalla Hohtobileet (ilmaiset ja päihteettömät kaikki-puhallutetaan-tekniikalla) keskustan seuraintalolla koulunsa päättäville nuorille, mutta meiltä ei oltu halukkaita lähtemään. Haluavat kuulemma nuo lapsoset vain uimaan ja saunaan (täällä kotona)! Ihan hyvää sissihenkeä sinänsä, koska keli on kymmenen astetta kylmempi kuin eilen esimerkiksi...

Minä nostan jalat ylös ja mietin, että yhdeksän ja puoli viikkoa edessä tehdä lasten kanssa kaikkea kesäkivaa ilman aikatauluja : parasta! (Ja toivottavasti siihen sisältyy runsaasti nukkumista).

Ihanaa lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihan näin asiaan itseensä puuttumaatta - en minäkään kyllä ymmärrä, miksi osa ihmisistä kokee tarpeeksi lukea blogeja, jotka tuntuvat lähinnä ärsyttävän... Jotenkin itsestä tuntuu, ettei jaksais ja viitsis. Sitten millään. Omassa elämässä ainakin meinaa olla niin hektistä, että sen vähänkin ajan haluaa sitten käyttää paremmin johonkin sellaiseen minkä lukemisesta nauttii.

    Niin kuin tähän <3

    VastaaPoista
  2. <3 viisaita sanoja , jälleen kerran Janni! *hallaarutistelloo* :D

    VastaaPoista