maanantai 13. kesäkuuta 2016

No tosi pikainen, jos saan mainita

Täällä ollaan, vaikka ei siltä (kirjoittamattomina päivinä) näyttäiskään, heh. Saanen sanoa tässä välissä että kirosana. Kirosana kirosana kirosana. Kiitos, helpotti. Ehkä. Niin kaiken muun haipakkaroisen lisäksi täällä on ollunna yksi hajonnut tietokone (mun tietenkin, eihän se ollut kuin ehkä maailman ensimmäinen läppäri, ikinä), sitten tämä uusi läppäri joka on ottanut asiakseen olla inhottava mua kohtaan (ettäs kehtaa), sitten se kirosana joka tottelee kai joskus myös nimeä windowskymppi, ja sitten tätä kaikkea muuta: huonoa keliä, vaivoja ja valituksia, sen sellaistelua.

Että hyvin menee mutta menköön nyt sitten!

Ollaan me tääl oltukin ja nautittu. Sotkettu ja siivottu (hallelujaa, keittiön kaapit kokivat senpäiväisen tornadon, että siellä uumenissa voisi viettää juhannuksen lisäksi joulun ja pääsiäisenkin, kyllä meinaan kiiltää ja on purkit ojennuksessa!). Ja tuo ihan mainittakoon siksi, että minä oikeasti rakastan järjestystä, mutta en kuitenkaan harjoita sitä lähes milloinkaan. Että nyt on. Aahh.

Sitten meillä oli poikia budoleirillä Varalan urheiluopistolla, oli kivaahienoaaivanmahtavaa ollut!
Sitten meillä yksi neitokainen tuli täysi-ikäiseksi ja sai ajokortin, sekin on kivaahienoaaivanmahtavaa!
Sitten me käytiin Muumimailmassa Naantalissa, jossa oli kolmevuotiaan mielestä ihania muumeja ja pelottavia korkeita rappusia ja taas kuusvuotiaan mielestä just toisinpäin. Jokaselle jotakin, notta.

Sitten en edes muista kaikkea mitä ikinä onkaan ollu, ai niin, valittiin kokoomukselle uus puheenjohtajakin (tai en minä valinnu!) ja kyllä kyllä, olen tyytyväinen tulokseen joka meni niin kuin pitikin. Sitten huomasin tulleeni valituksi sivistyspoliittisiin vaikuttajaryhmiin (kolmeen eri ryhmään), tarkoitukseni ei hakuvaiheessa ollut olla ahne, vaan jotenkin saatoin kuvitella niiden olevan vaihtoehtoisia toisilleen - että jos en yhteen pääse niin ehkä toiseen tai kolmanteen. Olen kuitenkin todella todella aivan täysillä menossa tekemään töitä asioiden eteen näissä ryhmissä, mitä sitten sisällään pitävätkin.

Tänään meillä oli pitkästä aikaa ystävä kylässä lapsineen ja no siinä sitten kävi niin, että kun kaksi hiljaista plikkaa (not) sattuu samalle tontille, niin aika meni ihan humps ja viis tuntia oli jutusteltu! Semmoset pienet turinat.

Nyt olen jo hiljaisesti manannut tämän koneen tuhanteen kertaan, koska näppäimet on vähän eri linjassa suhteessa näyttöön kuin edellisessä laitteessa ja voin kertoa että suurinpiirtein joka sanaan tulee joku kirjain joka ei sinne kuulu. Oikein mahtavaa näinkin rauhallisen kärsivälliselle luonteelle kuulkaa alkaa jokaista sanaa tässä tahkoomaan uudelleen. Not.

Äkkiä siis kone kiinni, ettei pääse enempää lipsumaan (kieli, heh) ja tartun mun pokkariini. Luen Anne Holtin "Kuollut kulma"-dekkaria ja on kyllä tosi hyvä. Erilainen todellakin mitä kuvittelin etukäteen, mutta siis hyvä. Parempi!

Good night, sleep tight!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti