lauantai 28. toukokuuta 2016

Oon ehkä perhonen...?

Minä en ole koskaan ollut mikään perhosharrastelija.  En tiedä erikoisten perhosten nimiä, en tunnista kuin jotain sitruunaperhosia ohi lepatellessaan, en ole keskittynyt edes filosoimaan toukasta perhoseksi -siirtymää ihmisluonnon kannalta, saati mitään liian paksu perhoseksi ajatuskulkua. Olen vaan aina pitänyt perhosista noin niinkuin yleiseltä kannalta katsasteltuna - niiden symmetriasta ja sellaisesta heikosta vahvuudesta.

Itseasiassa eilen yhtäkkiä tuli mieleeni jopa muuttaa koko blogin nimi (vähän tai ehkä jopa paljon ironiseen tyyliin) One fine butterfly `ksi. Mutta googlaustuloksista tsiljoona ensimmäistä meni Madama Butterflyihin viittaviin juttuihin, joten ollaan sitten vielä Puhekuplia. Vähän vaan häiritsee, kun näitä kuplaan viittaavia bloginnimiä on tullut entistä enemmän esille - ei siis sillä että niin ei saisi olla, koska eihän tämä mikään tavaramerkki ole - mutta jotenkin haluaisin itseni identifioida.

Joten identifioidun tässä ja nyt perhoseksi. *fanfaarit tähän*

Eikä tuo otsikon viittaama Paula Koivuniemen biisikään mikään huono ole, jos oikein mennään sitä kuuntelemaan. Mistä tuli lie sekin mieleeni, en olekaan vuosikausiin sitäkään kuullut, mutta ei ole huonontunut tällä välillä kyllä yhtään.

https://www.youtube.com/watch?v=p8iVhSVK5RM

P.S. Jalka kulkee mukana niin että rimpuna käy. Kipeä ja turvoksissa, mutta taidan jäädä henkiin. Kävin viikon ekan punnituksen sitten keskiviikon (koska tämä viikko nyt on ollut kaikinpuolin haastava, projekti alkoi kesken viikon ja sitten tämä jalkapohjakin vielä), mutta niin vaan on 1,4 kiloa lähtenyt, vaikka eihän meillä lasketa. Eilen illalla huomasin että housujen vyötärö oli vähän löystynyt. Ja olo on ennenkaikkea tuhannesti virkeämpi, koska olen nukkunut ne öiden muutamat tuntini niin sikeästi, että voi kunpa tää autuus jatkuisi aina! Ja haa kaikille viljahysteerikoille: leseitä ja ruisleipää menee ja olo on mitä ilmavin. Mutta vettä olen kyllä juonut niin ettei mitään rajaa ja se alkaa käymään pikkuhiljaa jo työstä, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti