tiistai 5. huhtikuuta 2016

Tiistaitykitystä

 
Jep! Otapa kuva, kun oot niin ahkera ja laitat vähän sitä kammottavaa kuramaisemaa kuntoon. Ja huomaa vasta sitten, että perheen se toinen aikuinen käyttää näköjään koripallokoria kävelysauvojen säilytykseen. Njeeh!

 
Ennen kuin alat kirkuun, että hyi kamala mikä piha, niin ootapa kun kerron että tää on siis mun kolmen tunnin siivoamisen jälkeen otettu otos. (Ja nyt voit kirkua!) Meidän pihassa on siis tuollainen hyväpaha "ympyrä" jota pääsee ajamaan ja siitä ajaa sitten kaikki: traktorit, jäteautot, me itse tietysti ettei tarvitse (seitsemää) kauppakassia raahata läpi tiluksien. No, aina näillä keleillä ei kyllä ajeta, kun siihen jos autonsa jussauttaa niin kiinni on. Joten ootellaan kuivempia kelejä...


Ja näin kunnon äiti tarjoilee lapsilleen pussimuusia ja kalapuikkoja. (Pussimuusista muuten tykkäsi vain kuopus, kalapuikot meni kuusivuotiaallekin).Tässä neuvotellaan haravan käytöstä. Sain ylipuhuttua harjaamaan kivilaattoja jotta sain itse jatkaa haravointihommiani.

 
Nyt on melkein kaikki jo haettu kouluista ja kerhoista kotiokin (yksi autokoululainen vielä puuttuu) ja olen niin ansainnut tämän saavillisen mukillisen kahvia. Muuten menisin jatkamaan vielä pihahommia (koska innostuksen sattuessa päälle se olis niin kuin käytettävä hyväksikin ennen kuin menee ohi), mutta siellä alkoi ripsiä niin kylmää vettä että parempi olla sisällä vaan!

Heipat teillekin! Ootteko jo alkaneet pihapuuhat? (kaikilla tietysti jo kaikki valmiinakin?) Mä rakastan näitä keväisiä huhtikuisia päiviä, kun illat on entistä valoisempia ja linnut laulaa jo ihan täysin palkein tuolla puistikoissa. Kesäkesäkesäkesätuleetuleetuleetulee!

2 kommenttia:

 1. Ei olla aloitettu pihahommia ja todellakin odottelen täällä sitä kuuluisaa inspiraatiota :D toisin sanoen, ei vois vähempää kiinnostaa!
  Oon aina inhonnut kaikkia mullan tonkimisia haravoinnista puhumattakaan..pakko kait tuonne on kohta lähteä kuopimaan kun syksylläkin taidettiin mennä siitä mistä aita on matalin ;)

  Tulisiksää meille töihin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä tulisin vaikka ilmaiseksi, haravointi kun sattuu olemaan mun lempihommaani ikinä <3 Lumenluonti on sitten hyvänä kakkosena :D (joo tiedostan tilani) Mulla vaan tää kaikki puutarhainnostus menee valitettavasti niin, että haravointi onkin kaikki mitä osaan! Istutan ja suunnittelen ja sitten ne joko ei kasva tai sitten vahingossa kitken just sen ainoa töröttäjän pois. Haravointi on niin helppoa: kaikki mitä lähtee niin saakin lähteä. :D Tsemppiä!

   Poista