lauantai 26. maaliskuuta 2016

Yks lauantai...
Toivottavasti teilläkin on ollut mieluisa päivä, minulla ainakin nimittäin oli. Sain nukkua kahdeksaan (vau, verrattuna eiluseen!), hauduttelin karjalanpaistit siivoilun lomassa (eikä ollut edes vaikeeta kun se karjalanpaistihan vaan laitetaan uuniin... ja mies imuroitti!) , tyttäriä saapui pääsiäisen viettoon kotiin (jipiijipii!) ja huomenna tulee loputkin porukasta paikalle meidän perheen pääsiäisfesteihin . Tehdään ruokaa yhdessä, syödään yhdessä, ollaan yhdessä. Kävin vielä vähän kaupoillakin (kyllä, olen yksi niistä joka nauttii kun kaupat on auki melkein koko ajan ja minulta on yksi aikataulutekijä pois tuskaluettelostani) kun sain flikat mukaani ja meillä oli taas "vähän" hauskaa. Tuttava kurkisti kaupassa hyllyn takaa ja totesi että äänestä kuulu meikäläisten olevan siellä... *no hupsista vähänkö kova ääni meillä ehkä*.

Illan käytinkin sitten pyykinpesun lisäksi leipomiseen, väänsin mokkapaloja pari pellillistä ja kakkupohjan valmiiksi huomista varten. Lauantaisauna on muuten tuonut elämäämme pikantin lisäsäväyksen, kun herra Uhmaikäinen ei haluaisi poistua kyseisestä höyryhuoneesta enää ollenkaan nähtävästi. Hoi laari laari laa mutta että siitä lähtee ääntä vielä viisitoistaminuuttia saunasta kantamisen jälkeenkin! No mutta, kun lukee tossa muutama rivi ylempänä olevaa tekstiä äidistänsä, niin ihmekö tuo oikeastaan.

Mukavaa viikonloppua, pääsiäistä, kaikkea! Sinulle! Teille!

P.s.Kirjoitan tämän puhelimella. Luoja yksin tietää mitä tästäkin tulee!

6 kommenttia:

 1. Hyvä tuli. Ollaanpas siellä oltu ahkeria! Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Ja samoin teille myös - nyt täällä jännätään meneekö ruuanlaitto makkaranpaistoksi nuotiolla, koska tuulee niin että sähköt vilkkuu.....

   Poista
 2. Meilläkin löytyy kaksi kappaletta yli-innokkaita saunojia jotka hilluvat, hihittelevät, kiljuvat ja viskovat jäistä vettä pitkin saunaa (hana siellä saunanpuolella on niin virhe!!)..
  Itse asiassa tänään sillai nätisti näille kahdelle ilmoitin että te rakkaat kullanmurut ette niin tänään tuu mun kans saunaan :D koska haluan saunoa ilman jäävesikylpyjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh hahh hahh , voin kuvitella! :D Virkistävää ;)

   Poista