torstai 24. maaliskuuta 2016

Ilo on täällä!

Ehkä maailman kamalin ruokakuva, mutta tätä minä tänään söin! Mustaa makkaraa ja salaattia. Energiaa ja voimaa!


Rakas synttäripoika 6 vuotta! Ihana, kultainen, kiharapäinen ilopilleri. Kävimme sankarin toiveen mukaisesti lounaalla yhdessä ja sen jälkeen oli herkkujen vuoro kotona. Pyhien aikaan juhlitaan sitten (vielä) isommalla joukolla tulevaa eskarilaista.


Toisinaan sitä vähän väsyttää, toisinaan sitä jaksaa mitä vaan. Tänään on ollut hyvä päivä  ja kun kävin kaupassa pikkupoikien kanssa, olin niin iloinen, kun siellä ei ollut ruuhkaa (ne vapautetut aukioloajat nähtävästi toimivat) ja muutenkin kaikki on sujunut niin hyvin. Kukaan tuttu ei ole ajanut ojaankaan, vaikka kelit on olleet haastavat kaiken sen lumen ja sohjon kanssa.
 
Nyt vain näin lyhyesti, koska olen koittanut kääntää pyykkikelloani aikaisempaan sen ainaisen iltamyöhäisen sijaan ja siellä olisi nyt sitten sitä viikattavaa.


Vietätte sitten pääsiäistä tai nautitte sitten vain muuten näistä tulevista päivistä, niin ottakaa niistä irti iloa, toivoa, lepoa, rauhaa ja rakkautta.

3 kommenttia:

 1. Suloinen synttärisankari. :)
  Meidän vanhimman ipanaisen on vielä puolisen vuotta odoteltava 6v kakkuaan. Eskari siis edessä täälläkin, vaikka vastahan Santtu mielestäni syntyi. O_O
  Tämä äiti-ihminen ei kyllä yhtään ihastunut eskarin muuttamisesta pakolliseksi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja joo kyllä ottaa koville täälläkin. Mun mussukkaposki! Minen kestä ... oih. On tää äitiyskin kovaa!

   Poista
  2. Kiitos <3 Ja joo kyllä ottaa koville täälläkin. Mun mussukkaposki! Minen kestä ... oih. On tää äitiyskin kovaa!

   Poista