maanantai 8. helmikuuta 2016

Tsippa dippa duu daa!! Päivä 1/ viikko 1

Hehei! Täällä on alkanut aivan mahtava maanantaiaamunen! Kuten ennenkin, en tiedä kauanko tätä intoa kestää, mutta jokainen päivä tai hetki on kuitenkin kotiinpäin , joten jiihaa antaa mennä vaan!


Ilme on vähän tommonen, kun ne olikin mustaherukoita eikä mustikoita. Ens kerralla merkitsen pakastusrasioihin mitä niiden sisällä on!!

Olen jo tähän huimaan aikaan mennessä ehtinyt syömään hyvin ja heiluttelemaan käsipainoilla itselleni veltot käsivarret *eehh hehe*. Kyllä tuntui!


Nuorimmainen on pikkasen nuhanenuinen, joten pihalle ei mennä, vaikka ihme kyllä tuota vesisadetta katsoessa voisin jopa sitä itseni kohdalla harkita! Pyhä tarkoitukseni kun on nyt saada ne neljä aerobista liikkumista joka viikolle, tarkoittaen omalla kohdallani lenkkiä pihalla. Näillä keleillä se täytyy ottaa sillä asenteella, että sateen sattuessa sateessa, koska toiveita auringonpaisteesta ei nyt voi sanoa kovin realistisiksi. Koska olen ihan hirvittävän kilpailunhaluinen itsenikin kanssa siis, niin tottakai haluaisin suorittaa kaiken heti alta pois! Vaan joku tolkku tässäkin on oltava ja lapsia ajateltava, joten tässä se tahtojen taistelu sitten nähdään, kun ilta saapuu ja pimeys saapuu varsinkin ja mun tulis potkia itseni silloin pirtistä pihalle. Huomenna kuulette miten sitten kävi! *jännittää tässä jo itteenikin*

Nyt sitten äkkiä jotain tekemistä, että pysyy vire yllä ehtooseen. MAHTAVAA VIIKKOA ihan jokaiselle!5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! <3 Tuleeko nyt sitten treenipäiväkirjakin? Jee! :D

  Meilläkin sataa vettä, plääh! Mä niin suren, kun taas kaikki (!) mitä tuli just hetki sitten, lähtee pois taas... :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Kitta <3 nyt jo on heikko hetki kun leivoin sämpylöitä :D

   Poista
 2. Huikeaa,into piukeena viikkoa sinne :D Mustaherukatki on muute ihan hyviä ;)

  VastaaPoista