tiistai 9. helmikuuta 2016

Pikainen muistutus liittyen ystävänpäivään!

 
Oliko pari vuotta sitten, kun meidän perheessä ensimmäisen kerran otettiin ystävänpäivään tämä omintakeinen lahjomis-rituaali, josta joku pyysi muistuttamaankin, kun seuraavan kerran tämä juhla on tulossa. No oli miten oli, vuosia sinne tai tänne, niin tässä tämä muistutus nyt tulee!
 
Eli laitetaan perheenjäsenten nimet hattuun/kippoon ja jokainen nostaa sieltä jonkun nimen (paitsi omansa, se menee vaihtoon). Sitten mennään ostoksille, mieluiten parina reissuna (ainakin näin isolla porukalla) ettei tule kurkittua mitä kukakin siellä kaupassa hiplailee ja tietyllä rahasummalla joka on etukäteen määritetty (vaikka 10 euroa) ostetaan jotakin sille henkiölle jonka nimen hatusta nosti. Sääntöihin kuuluu (meillä) nämä seuraavat seikat: EI KYSYTÄ VIHJEITÄ ASIANOSAISELTA ja EI KOKO RAHALLA KARKKIA.
 
Lahjan antajan velvollisuuksiin kuuluu sitten myös paketointi - ja sitten laitetaankin nyssäkät jonnekin yhteen paikkaan oottamaan että se 14.2. saapuu ja silloin on aika jakaa lahjat ja katsoa mitä omasta löytyykään. Kokemuksesta voin sanoa, että on todella hauskaa ja jännää katsoa mitä kukin kellekin hankkii, ikäeroja ja sukupuolieroja kun meidänkin pesueessa on, mutta silti kaikki on mennyt todella nappiin!
 
 
Itselleni en tästä  -hienosta ja yhdistävästä tavasta juhlia muuten aika tylsää ystävänpäivää - meriittiä ota kuitenkaan, vaikka onkin ihan "meidän näköinen juttu" ,vaan olen ihan suoraan Suurperhe Bates - ohjelmasta tämän napannut meille, joten kiitokset sinnepäin sitten!
 

Joten vassokuu jos joku haluaa ja ehtii vielä tämän mukaansa napata! Katsokaas nyt tekin muuten tuoota valuvaa kermaa ja pilkottavaa hilloa tuolta pullasta ...... niin katsoin muuten minäkin. Vain katsoin. *peukku mulle!*

Moips murut!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo siis meillä muksut muistaa edelleen vuosien takaisia juttuja, että "tän mukin sain siltä silloin ystävänpäivänä" jne. <3 Niin liikkistä!

   Poista
 2. Aivan mahtava idea ystävänpäivän viettoon. Ja mikä laskiaispulla....mä söin kolme! Joten mun peukut on alaspäin minulle ja ylöspäin sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun kyllä ne peukut sullekin nousee :D

   Poista
  2. Eikun kyllä ne peukut sullekin nousee :D

   Poista