lauantai 13. helmikuuta 2016

Naurattaa niin että itkettää (jos siis olisin sellainen joka tästäkin jotain vääntäis)

Jos joku sanoo vielä, että kotiäitien elämässä ei tapahdu mitään, niin ottakaapa simmosta ihmistä tanakasti hartiasta ja ohjatkaa tännepäin. Koska taas on niin tapahtunut, että en tätäkään viikkoa meinaa todeksi uskoa.

Katovaikkaitte:

-Alkuviikon pamahdus (josta kerron kyllä, pysykää nyt housuissanne!)

-Säätilat (talvi, kevät, talvi, kev.. okei okei, uskotaan jo että sääherralla on hanskat hallussaan, mutta pliis onko siellä niin tylsää etteikö vois hetken ees antaa olla sitä samaa ilmaa kahta päivää peräkkäin? Ihan niin kuin joku pikkulapsi olis räpläämässä valokatkaisijaa, hei kamoon...)

-Mahamuikku ( joka siis tässä rahoittuu kokoajan, eiks niin vaan rauhoitukin, enkä yhtään huomaa mitään oireita, enhän vaan huomaakaan...) just silloin kun otan sen niskalenkin itsestäni ja alan kuntoilemaan niin että ei mitään rajaa (vaikka tässähän se raja just tuntuu olevan). Miusta pikkasen epäreilulta haiskahtaa, vai mitä olet mieltä?

-No sitten vielä aloitin blogin Lily:n sivuillakin! Se nyt on semmoinen hairahdushurahdus, että kannattaa mennä katsomaan selitys sieltä ihan itsestään ja palata sen jälkeen takaisin tänne, koska tämähän se minun kotiblogini on (osoite on http://www.lily.fi/blogit/puhekuplia ). Tarkoitus ei ole lopettaa tätä blogia, joten ällös huoli lukijaiseni (hah niin varmaan just iski kamala huoli kaikkiin).


-Kaiken tämän tässä keskellä (perjantaina) soitettiin entisestä opinahjosta ja kysyttiin joko olen ollut tarpeeksi äitiyslomalla ja voisinko kenties harkita itseni kehittämistä loppuun asti eräissäkin opinnoissa, jotka ajattelin jättäneeni jo taakse, koska sain sieltä jo minkä halusin (kaupallista englantia vaille kurssit suoritettua) ja en ole yhtään tittelien perään (ai minä vai?! haaahhhhahhha sallikaa mun tikahtuapakahtuajakuolla nauruuni) ja varsinainen tutkintonimike on siis tenttimättä eräänkin vauvan syntymän osuttua juuri viimeisen vaadittavan kurssin kohdalle. No nyt olis tarjolla sitten opintoja! Jännityksellä jään odottamaan opinto-ohjaajan seuraavaa siirtoa, kun katsoo ensin miten tässä pitäisi edetä. Ystävällisesti totesi myös opinto-ohjaaja hän, että voisin kyllä aloittaa yhden toisenkin tutkinnon opiskelun, jos vaan kokisin että minusta siihen olisi (kylläpä osasikin valita sanansa oikein, sillä juurikin minustahan on niin kaikkeen! -paitsi että välillä tuntuu ettei mihinkään.).

Shii-it. Se lie se päivän kuvaavin sana (vaikka missä merkityksissä *hohottaa hän*), nyt sitten liikekannalle systeemiin, jonka nimi on ystävänpäivätapahtuma kyläseuralla. JA kauppaostoksille JA varovasti katsomaan sitä toista blogia, josko se on selvinnyt yöstä ja haluaisi nyt jotain aamupalakirjoitusta.

Eiliset ostokset. Perus. Huomenna tulee vieraita, niin josko vähän hakisi lisää vielä...

8 kommenttia:

 1. Onpas sulla kassi poikineen, mutta joo tuttuahan tuo on mullekkin 8 hengen perheen pyörittäjälle, silloin aikoinaan. Olen sun blogissa muuten eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva kun tulit ja kommentoit, tottakai seuraan perässä :)

   Poista
 2. Kyllä noita kasseja täälläkin riittää :D :D On sulle taas paljon sattunu ja tapahtunu :) Joskus se on semmoista tämä elämä, että asioita vaan tipahtelee eteen! Tiiän tunteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti riittää, eikä taida kuormat sielläkään ainakaan vähentyä tulevaisuudessa :)

   Poista
 3. Oi mitä ruokakasseja =)))) musta kaupasta käynti on aina kivaa - kuittin kattominen taas ei =D
  Ja kävin kurkkimassa ja kommentoimassa Lilysivuille! =) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kurkinnasta ja kommenteista Lindiz <3 Kaupassakäynti on ihan kivaa jos sen sais tehdä kerran viikossa vaikka - vaan kun ei ole tuota kuorma-autoa.. :D hahaa!Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. IHAN SIKANA RUOKAA! Mutta äidin täytyy tehdä mitä äidin täytyy tehdä! ;) Pitää käydä kurkkaamassa uutta blogia! :)

  VastaaPoista
 5. meinasin sanoa samaa ku ensimmäinen ett on siinä kassi poikineen :D

  VastaaPoista