tiistai 2. helmikuuta 2016

Elämä just nyt, kun helmikuu 2016 on alkanut

Lapset on ihania, on ne!!

Tuolien moninainen kirjo kertoo moninaisista ruokailijoista (ja se on ihan parasta) !

Eilen oli kirkas valo, kuin keväällä (eiliseltä myös ylempi kuva)

Tänään on oksat notkollaan LUNTA! Voi sitä riemua (sekä lapsilta että äidiltä) joka pääsi ilmoille tämän huomattua!

Eilen ei  ulkoiltu, mutta kirjastoreissun ja lukemisten jälkeen piirteli tämän näköinen nelikko

Ja jotkut muovaili vielä illan päätteksi!!

Tämä poika tuli eilen koulusta ja halusi salaattia välipalaksi - ja saamansa piti. Salaatinlehteä, kurkkua, tomaattia ja edam-juustoa ( ja ilme ei ole vihainen, oli vaan vähän kirkasta) nam.

Meillä keittiö näyttää keittiöltä, eikä mitään ole integroitu mihinkään. Sopii meidän pirtaan! Ei olla itsekään mitenkään integroituneita ympäristöön *virn*Tittidii, näin meillä koristellaan: jotkut ehkä vuoden takaiset pömpelit katossa roikkumassa, keskellä muutama ilma(ton)pallo ehkä viime vapulta. Hyvin on mennyt läpi vuoden näinkin!

Joskus tein kirjastolistaa tännekin, että mitä sitä tuli lainattua sieltä oikein ja tässä tulee taas tämänkertainen:
Vähän on kuva himmee, mutta olkoot! Ja todellakin, olen teipannut lainauskuitin jääkaapinoveen tuolla "lääkintäteipillä" vai mikä hitsinpimpula sen nimi onkaan. Ei olla niin nuukia sen suhteen että kaikki menis aina just sen tietyn oppikirjan mukaan, välillä voi ottaa jotain konsteja vähän toisestakin opuksesta, eiks ni?!

6 kommenttia:

 1. ♡ Ihana kuva sinusta!

  Hei, olen ehkä kysynyt aiemminkin mutta laho pääni ei kykene enää muistamaan; rakastan noita teidän olkkarin ristikko-ovivitriinejä. Mistä nuo on? Ja paljon noilla on korkeutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos :D - ja tarkoitatko siis noita keittiön...? Jotka on tuossa ruokapöydän jatkeena? Ne on ostettu Pikku Piironki nimisestä liikkeestä Huittisista ja korkeus on noin mun nenäni korkeudelle ja olen 172 cm pitkä :D (joo blondi ei löytänyt nyt mittaa :D)

   Poista
 2. <3 Ihanaa elämää siellä! Just perfet!

  VastaaPoista