perjantai 29. tammikuuta 2016

Sellainen en-keksi-otsikkoa kirjoitus

No niin, perjantaihan se. Piti oikein varmistaa, että näin myös on, sillä ihan himppasen tuo väsymys hidastaa ajattelun menemistä sinne minne pitäisi. Tällä kertaa en edes ole valvonut siksi ettei uni tulisi, vaan siksi että makuuhuoneemme seinässä oli helikopterikenttä ja kuorma-autojen lastauspaikka koko viime yön. Mitä? Eikö muka ollut? No ainakin kovasti kuulosti siltä. Maalämpöjärjestelmän jonkun ihmeen sisääntulokohdan kiertovesipumppu systeemi kodinhoitohuoneessa (eli makkarin seinän sisällä as I said) oli kovin vaivainen. Huohkis sentään, en nyt muista itse termistöä, jota käytiin läpi kello 23:45 ja siitä eteenpäin, mutta teille varmaan riittää tieto, että kuullosti siltä hiton helikopterilta (fata-fata-fata-fata!!!) ja kuorma-autoilta (RRRRRRRRRRRRRRR) ja tietenkin vielä peruuttavilta kuormureilta (RRRRR-VHIIIIII-RRRRR-VHIIII). Ja kaikki tuo volyymimelska niin kovaa, että ei pystynyt makuuhuoneessa toisen puhetta kuulemaan. Mainittakoon nyt, että kaksivuotias veteli sikeitä hela tiden , kopterista välittämättä pätkällistäkään.

Tsiisas, mutta otti koville värkkäys ja parisuhteen koossa pitäminen tuohon kellonaikaan ja noilla energiavarastoilla. Mutta jotakuinkin aamukin tuli ja rauha on edelleen maassa. Tosin unikin on melko tajuton ja tänään olisi vielä tehtävääkin, mutta nyt ei vois kyllä vähempää innostaa. Toki toki, silti silti. Kyllä minä tästä.

Tietenkin minä sain väsyneeseen päähäni aloittaa oma kirjoitusprosessini myös juuri tänään. Tottakai, näinhän se kuuluu tehdä. Olen yhtä aikaa innoissani, hurmioitunut, kauhuissani ja vähän sellainen, että nauran vaikka näen kirveen tulevan kohti.

Yhtä kivaa päivää teillekin!

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne! Mukavampaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Meillä kylppärissä on sellainen tuuletussysteemi, jossa on propelli ja komeus on ulkoseinässä. Ulkoilmaa virtaa sitä kautta kylppäriin ja päinvastoin, ja suihkun tuomat kosteudet sun muut poistuu. No, eräänä vähemmän mukavana yönä en saanut unta juurikaan tuon viheliäisen rakkineen takia, se vinkui ja ulisi niin kuin kollikissat maaliskuulla. Alakerrassahan tuo mööpeli on ja me taas nukutaan yläkerrassa - mutta kun kylppäri on suoraan meidän makuuhuoneen alapuolella. Uskon siis voivani edes jotenkin kuvitella, mistä puhut :D

  Mukavaa iltaa ja parempaa yötä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kamala :D Uuuuuh! MEillä on nyt härveli hiljaa, mutta auta armias kun täällä tuulee ! Peltikatto rämisee ja varmaan menee kohta sähkötkin ;D Uijuijui, mutta no elämää tää vaan on! Hyvät unet sinnekinpäin! <3

   Poista