torstai 14. tammikuuta 2016

Kivatsut


Minä ja mukulat ollaan niin nautittu! Talvi on tullut ja me puhjataan ulkona hullun lailla, vaikka viima vihmoo naamaa välillä ilmeet paikoilleen jähmettäen.Totanoin. Meillä on täällä tämmönen jepsukka, joka on sitä mieltä että melkein mistä vaan voi tintata. Ja jos tinttaa jollekin muulle kuin äidille, niin yleisin lause mitä tulee kertomaan, on "X kiusaa". X on sitten ihan kuka tai mikä vaan : joku sisarus, iskä, (todella tyhmä) legopalikka, autoradan pätkä, you name it. Kiusaaminen taas tarkoittaa, että ei mennyt niin kuin pikkujeppe halusi! Palikka ei mennyt silmäyksestä kohdilleen, autoradan muoto oli cväärä, iskä ei antanut kymmenettä mandariinia, isoveli ei päästänyt tietokoneelle paukuttamaan spotify-listaa. Juu, tää on nyt tätä!

Spörröturkit nauttii ihan yhtälailla kuin me ihmisetkin näistä keleistä - ja en voi kuin kiitellä siitäkin ilosta, että lattioille sulaa ainoastaan lunta - ei siis kuravettä tai mutapaakkuliejua, kuten yleensä.

Ikkunassa sitkeästi roikkuvasta (joulu)tähdestä huolimatta meiltäkin on nyt se _joulu_ siivottu pois ja kuusikin viety pihalle (jos olen unohtanut mainita, kun se vielä krhm tossa vähän aika sitten ihan komeesti meillä nökötteli vielä). Ei tuntunut niin pahalle lainkaan, kun on tuota lunta eli jotain ihkukivaa tekemistä kuitenkin joka päivälle (ja katselemista!).

Kyllä mä sen tiedän, että te musta tykkäätte *muah hah haa*... (Ja jos tunnistit missä tuo teksti lukee, niin kyllä, tämä mummo on sitäkin puuhaa täällä kilkutellut menemään! Ou mai gaad !) Hyvät torstait nyt sitten kaikille!

P.S. Suku lisääntyi tyttövauvalla eilen! Ehkä en kestä, ihanaa!

3 kommenttia:

  1. reippaita ootte :D Me vaan kattellaan ikkunasta tuulta ja tuiskua,ja painutaan pienten kans kaappien perukoille :P noh,suosikki vuodesta 1972,sehän on selvä <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä talvi on niin ihana! Meilläkin koira rakastaa näitä kelejä. Sisälle ei tulisi lainkaan, vaan lenkki sen kuin pitenee hetki hetkeltä. Oma naama aina ihan jäässä.
    Onnittelut suvun tyttövauvasta ja ihania puikotteluhetkiä! Voi kun mun käsi kestäisi, että saisin työkaverin sukat valmiiksi ja mieskin odottelee uusia itselleen.

    VastaaPoista