lauantai 2. tammikuuta 2016

Kaksitoista kovaa

Jeep. Määkin kun muutkin eli mun viimevuoteni äs ö hailaits:

1. TAMMIKUU Kuopuksen nenägate! Opetti mut, jos mahdollista, olemaan entistä päättäväisempi äiti, kun lapsista on kyse. Mua ei pysäytä enää missään mikään eikä kukaan. Evö. Kuukauden luetuin teksti oli purkaukseni Bloggaamisen pohjakosketus. Sekin opetti paljon, kakoilta tuntuvat ihmiset harvemmin muuttuu siitä kivemmiks vaikka aika kuinka kuivattas.

2. HELMIKUU Blogiini tullaan aina vaan uudelleen etsimään helpotusta lapsiperheen eteisongelmiin, valitettavasti niitä ei täältä löydy, vaikka siitä bloggasinkin täällä . Hyvä kuitenkin että vaikka ei ny eteistä saatukan kuosiin, niin saatiin alotettua yhtä toista huonetta! Näinhän tää meillä siis menee, aina ja ikkuisesti. Tämä eteinen on tietenkin edelleen asia jota mietin vieläkin unettomina öinäni. Not. Vaikka pitäis kyllä!

3. MAALISKUU Meillä asusti italialaiset vaihto-oppilaat. Buongiorno vaan kaikille! Lisäksi oli ihan kevät! Ekana mun mielessä onkin maaliskuuta ajatellessa basilikapasta ja paljaat varpaat nurmikolla, kun hörpin päiväkahvia ulkorappusilla. Miettikää nyt, maaliskuussa! Elämä on kaikkea, mutta se on myös ihanaa.

4. HUHTIKUU Blogini ensmäinen kysymys-vastaus-postaus sai laajat mittasuhteet!

5.TOUKOKUU Meille tuli koira! Ja olin Kuortaneen Urheiluopistolla leirikoululaisten kanssa, super-super-kiva reissu! *terkkuja tutuille sinne kotikatsomoitten ääreen*

6. KESÄKUU Oli nähtävästi joku pahemmanluokan blogiaivopullistuman kuukausi mulla, koska kirjoitin paljon ja painavasti. Parisuhteesta,  blogiyhteistöistä ja yrittämisestä muiden muassa.

7. HEINÄKUU Luetuin teksti oli Oh (My God) *sydän*. Ja mikä ihana kesä! Paljon uimareissuja, nuotion räiskettä, ruohonleikkurin pärinää, mansikoita, leiriöitä. Festareita ja matkoja yhdellä ja toisella.

8. ELOKUU Aina silloin tällöin melkein vajoan - teksti sai paljon palautetta, saan sitä edelleen ihan yksityisestikin, koska nähtävästi siitäkään asiasta ei ole oikein puhuttu ennen ääneen. Kaikki, mikä auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään paremmin, auttaa ihmisiä ymmärtämään toisiaankin paremmin. Muuten elokuu oli superaktiivinen! Aloitin paljon kaikkea jännää jotka edelleenkin jatkuu.

9. SYYSKUU Ou mai. Nää mun kirjoitusryöpsähdykseni tulee näköjään tälläisinä ruuhkina paikalle palloileen. Kirjoitinpas meinaan taas paljon ja painavalla kädellä (vaikka itte sanonkin). No lukekaa tekin, jos ette ole vielä lukeneet: Pakolaisista , ihmisten ahneudesta, ja taas vähän yrittämisestä.   Luetuin postaus oli kuitenkin kirjoitukseni yksinäisyydestä: Mikset sä tykkää musta.

10. LOKAKUU Voi pahna! Kirjoitin ruuasta ja läskistä ja no, se meni hyvin ja se lakkasi menemästä yhtään mitenkään '(ainakaan hyvin), niin kuin näillä nyt on tapana lakata menemästä (meillä joillakin). Mutta onneks aina voi aloittaa uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.... *virn*

11. MARRASKUU  Päivähoito puhututti sekä medioissa että jalkautuneena kansalaisten keskuuteenkin, olin mukana monissa tapahtumissa joissa en ollut ikinä ennen ollut, tapasin monia ihmisiä joita en ollut ikinä ennen tavannut ja opin paljon asioista joita en ollut ennen oppinut. Tein päätöksiä tulevaisuudesta, niistä mistä nyt ihminen itse mitään päättää voi. Jännää ja kutkuttavaa, ihan uutta ja ihmeellistä! Ja jokatoinen ilta mietin kauhuissani että onko musta tähän. Jokatoinen en sitten edes muista koko asiaa.

12. JOULUKUU Hassua kyllä, vähän närkästynyt hajatelmani kristinuskosta oli kuukauden luetuin, tosin kirjoitin muutenkin todella vähän ihan siitä syystä, että elämä tuntui täydeltä ja hyvältä, rauhalliselta ja omalta juuri sellaisenaan, ilman että avasinkaan blogia niin tiuhaan. Joulunalusaika oli juuri sellaista lapsenomaista odotusta tulevasta ja itse joulu olikin mitä ihanin! Ei oltu meinaan kipeinäkään kukaan ja oli hyvä, lämmin hellä olo läpi pyhien.

Semmonen vuosi mulla oli. Täytyy sanoa, että aika lailla olen nyt siinä pisteessä missä haluankin olla ja kaikki mikkä tästä eteenpäin tulee, on sitä pelkkää plussaa vaan!

4 kommenttia:

 1. etanayllytysystäväsi3. tammikuuta 2016 klo 20.47

  Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi! Lupaan että myös tänä vuonna seuraan kirjoituksiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kun seurailet :D toivottavasti nähdäänkin pian!

   Poista
 2. <3 että semmonen vuosi 2015 ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvät tärpit. Piti äkkiä käydä lukaisemassa tuo tammikuun luetuin postaus ja närkästyä sun puolesta.

  Myös täällä jatketaan seurailua tänäkin vuonna <3

  VastaaPoista