torstai 10. joulukuuta 2015

Jouluista ilmettä meillekin sitten niin

Niin sitä vaan joulu tulla paukuttaa tännekin, vaikka luonto pihalla yrittäs mitä muuta väittää. Minäkin oon sitten osallistunut tähän joulun tulemiseen, niinku, ja oon laitellu vähän sitä ja tätä, tiedättehän te, kaikkee semmosta.

Oon esimerkiks tehny näitä joulusia ruokiaWhat the... noin ajattelitte varmaan ny, kun katotte tota mun lautastani tossa taaempana. Niin katoin määkin. Sairaan hyvää lohisoppaa tein ja sairaan hyvää lohisoppaa söin, vaan kuvannu oon näemmän jotain likaveten väristä ihmelientä jossa kelluu yks vaivane papana keskellä. Jokohan mää nyt pääsen johonkin ruokabloggaajien hall of fameen tai semmoseen, kyä mun mielestä pitäs ainaki.

Sit mää oon kuten aina muullonki, pukeutunu kauheen kivasti - kaffeläikkäset trikoot menee misä vaan ja pipolla voi aina peittää verybadhairdayn ja huivilla loput mitä naaamasta näkkyy. Hianoo!

Sitten mää oon käyny kattelees tota meiän ihunasti koristelltua talon ulkopuolta. Niin on joulusta ja juhlavaa sielläkii niin! Kattokaas muute, ikkunat siis on ollu jo jonkin aikaa paikoillaan ja nyt on ovikin, kun isäntämies sen mettästi jostain toripistefistä tai vastaavasta. Mitänyoliruskee ja mitänyolisuuri, pääasia että halvalla sai!
Täsä saa kohta jo miettiä sisustusta. Laittasko viherkasvin tonne ja jonku kivan kipposen tonne...?

Komiat on maisemat ainaki. Eiku.

Täsä mää sitte kuvaan tällästä rauhaisaa oleskelutilaa sitte teille. Joku pieni pyörremyrsky sinne saatto osua samalla paikalle, mutta se nyt kuuluu asiaan täälä meillä.
Sittekku jotain pysähtynyttä kuvaa, niin huomaaki kaikkia kivoja pikkuasioita. Jokka on niinku sillai persoonallisesti menny, tai jotain. Nin komeet joulunauhat ja erittäin aistillinen kynttiläasetelma.

Nin hiano tonttu kuitenki kattokaas täsä kirkonpenkisä istuu! Aiku joulusta ja hiano punavalkonen asetelmaki. Haukkokaa henkeä ny hetki sitte siä!
Koska todellisuus on tämmäne. Niin hieno reppujumppakassiasetelma sittenniin siihe laitettu.
Täsä te varmaan huomaatte hienot itsenäisyyspäiväkynttilät hopeajaloissaan. Jossain siä.
Jotta selviäisin tästä kaikesta ilman möksöhöpertymistä tän enempi, lähimmä töihin!
Ja tulin sieltä takasi jatkaan töitä kotonassakin. Ihan kivvoo, tuhat pointsia tulostimelle joka ei oikutellu yhtään tänäpä. Se on yleensä niin siittä kii mistä se jumittaaki, että kuija mulla toi motivaatio pysyykin yllä. Ja täsä puhutaan sekenteistä sitte.
Järjestelmälliseks mua on sanottu aika usein ja olen kyllä täysin samaa mieltä.

Tää on joku helikopterin ja kattokassisen välimuoto vissiin. Tai sittev vaan viisvuotias. Mun ihana.

Maisemat ne on ja pysyy suht paikoillaan ja niinon talviset maisemakki, no... ainaki maisemat.
Kyä tääl on joulutunnelma ihan katosa, miäkin oon tua kuusenpallosa! Seeya !

P.s. Pistin sitte hakua kouluunki tosa meneen. Kysyv vaan, kuija monta keskenerästä projektia voi yhdellä ihmisellä ollakka edes! Mää tiän vastauksen, se om monta.

EDIT: Näyttääkö jonkun muun mielestä siltä, että hernesopan kans samassa kuvassa on joku pyllistämäs pöydän alla? (voitte laskee kädet alas) Meinaan ei kyllä oo, vaikka hetken nikottelin ittekin, että hyvänenaikasentä kuka sielä per pelleilee.

15 kommenttia:

 1. Ihanaa, että jollain toisellakin. Meillä ei tosin ole vielä kuusta. Tosin kuusi tuleekin vasta yleensä aattoviikolla. Joulu on meillekin hiipinyt, pienissä erissä tosin, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Meillekin tulee aatonaattona ihan oikea kuusi aina, se koristellaan sitten aattona. Jokunen vuosi sitten lapset kinusi pikkujoulukuusta jo marraskuulle suurinpiirtein ja (jostain tarjouksesta) ostettiin sitten muovikuusi niin ei varise :D joulukuusi on ehkä parasta joulussa ikinä! Siis koristeista :D

   Poista
 2. Ihana posti.Voi,että oli rentouttavaa lukea.Parasta joulua sulle.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulun odotusta! t. etanayllytysystävä vai mikä senyolikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin soulsister <3 Haha sä kuljet lopunikääs etana- etuliitteellä :D

   Poista
 4. Kiva postaus! Tykkäsin kuvista ja sun huivista!!!!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Ja kiitti toisenkin kerran, ihana :D

   Poista
 5. voi ei,niiiiiiiiin rentoa meininkiä,voispa olla kärpäsenä katossa ;) Ja rouva pirstakkana joka lähtöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii Suvi, tänne vaan pörräileen <3 Kiitti!

   Poista
 6. Onhan teillä jouluista! Se vaan riippuu mihin veraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu näinhän se onkin nähtävä :D

   Poista
 7. Haha vähänkö nauroin tuolle sopalle. :) Ihanan näköinen koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nauroin määkin! :D Ja kiitos! Mukavaa perjantaita!

   Poista