keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Voehan kilin kellit!

Ihan on ollut taas elämää täälpäin, vaikka muillekin jakaa.

-  Tuolla kaupungintalolla ovat miettineet, että meidän luonnonkauniilla paikalla sijaitseva loistavan loistava, kaikkien rakastama ja hyvin kaupunginkin mielestä toimiva koulumme pitää siirtää, tai siis sen sisältö pitää. Yläkoululle jäi tyhjiä huoneita kun siirsivät lukiolaiset kaupungin keskustaan mokomat ja sinne sittev vaan noin meiän pikkunaperot, asvalttipihalle ihmetteleen isomman kokoluokan koululaisia ja potkiin toisiaan maata aktiviteettien ollessa nollassa. No tota. EI. Olimme sitten keskustelu-ja informaatiotilaisuudessa eilen keskustelemassa ja informoitumassa. Ja informoimassa! Informoimme esimerkiksi hyvin yksimielisesti että ei. Ja koska joukossamme on viksujakin ihmisiä (siis muakin viksumpia, ehhh hehh, voitte varmaan kuvitella että niitä löytyy), niin siellä esitettiin myös kansan riveistä suoria ja varteenotettavia ehdotuksia muista säästökohteista vaihtoehtona tälle (Kiikan koulurakennuksen tyhjennykselle ja myymiselle). Mahtavuutta! Mutta kyllä on ollut särkipääkin. Varsinkin kun kaupungin mainostama otakantaa.fi -sivusto kärsii valtavista teknisistä ongelmista, niin että ota siinä sitten jotain kantaa ja et edes saa kirjautumista niin pitkälle että pääsisit dna:tasi vuodattamaan niille jotta varmasti olet erittäin erityisen vahvasti ja vakuutetusti kirjautunut. Mutta kun aikans räpelsin niin pääsinpä kuin pääsinkin sinne ja kannanottoni onpi siellä. * ugholenpuhunut *

-Jonsei tosa ollu tarpeeks, niin meidän autookin päin kaahas satunnainen autoilija ja nyt on yks auto tuusan nuuskana. Onneksi ihmiset säilyi ihmeen kaupalla ja sattuman tuurosella - mutta silti olen kasvattanut sarven otsaani. Äiti-ihminen lapsia autossaan ajaa suoraan auton eteen koska ei vaan katsonut kuulemma (montako autoa jonossa ohi meneekään). Kiukultani en kykene sanomaan mitään lohduttavaa tähän tilanteeseen (esimerkiksi että ei varmaan tahallaan sitä tehnyt), koska siellä liikenteessä ei vaan herpaannuta. Ei. Koskaan. Ei. Ikinä.

-Sitten viä toi talvikin tuli ja meni jo! Ärpäskutti mutta onpas taas kuraa ja pimeetä. Ihanan kotosaa  siis, joulun aika on kuraperinteiden aikaa...

Viime vuonna oli kans ilmoja pidelly - kuraa vuodesta 2014 siis

-Tää blogiparka on jäänyt taas ihan sivurooliin mun elämässäni, kommentteihin en meinaa ehtiä vastaan millään ja kirjoittamaankaan kaikkea mitä ehdottomasti haluaisin. Mutta ystävät rakkaat, kaikki on kuitenkin pelkkää positiivista polkkaa täällä näin, että eipä syytä vaipua murheen suohon (as if!). Kunhan aivokiireet hellittää, niin olen taas astialla (oi mää niin inhoon ton astialla olemisen käyttöä missään muussa yhteydessä kuin kuvaamassa juurikin astialla olemista ja niin vaan käytin! Shit!). Yllättäen olen löytänyt toimintaa sieltä ja täältä ja kaikki hirveen kiinnostavia ja kehittäviä, yhteiskunnallisia koulutuksia ja mitä kaikkea. Mää niin menisin kaikkiin jos mää olisin monta persoonaa! (ja nyt kukaan ei sano mittää :D )

Eips muuta! Paitti että katoitteko Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula just tänään? Siellähän oli meidän kaupungin rafla tällä kertaa kyseessä. Ihania maisemia ainakin täältpäin näytettiin (tai tuoltpäin, mä asun toisessa suuntaa) joten menkää jostain kurkkiin jos kiinnostaa (tuli Neloselta).

Eipä sit muuta, kuin hyvää yötä, Kiikka kuittaa tältä päivältä raporttinsa tähän. *muis*

P.S. Mitä teille kuuluu? Toivottavasti hyvää!
-

7 kommenttia:

 1. Huikee toi kurakuva :D :D :D Vähän rasittaa kyllä kans, kun toi lumi meni sulamaan. Prkl!

  VastaaPoista
 2. Se on tuo kuntien touhu niin tyypillistä samaa joka puolella. Ihmisiä ei ajatella vaan ainoastaan sitä mistä saisi säästöjä. Joo, onhan se säästöä kun ne lapset siirretään sinne kauemmas, mutta mitäs niiden kuljetus maksaa etc.? Toivotaan, että saatte pitää koulunne. Meidän pojat taitaa ajella siitä teidän ohi joka viikonloppu kun kulkevat Niinisaloon ja takaisin.
  Meille kuuluu kiitos kysymästä ihan hyvää. PImeetä ja märkää, mutta mitä muuta se nyt voisi olla? Ai niin, lunta, valoisaa, kuivaa ja kaunista. Toivottavasti jouluksi. Koira oksenteli eilen kaikki perheen sängyt patjoja myöden likaisiksi, joten pyykkiä riittää. Tapa tuokin auttaa joulusiivouksessa, ettei unohdu sängyn siivous.
  Että sellaista meillä! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Toivotaan nyt ettei tää menis ihan pöhköksi koko kunnallispolitiikka kun ne vaalitkin on vasta 2017 ;) Mä kuitenkin uskon ettei niillä ole varaa nyt äänestää tätä tapahtuvaks näin just sen takia koska vaalit on tulossa. Siis kukaan ketään.

   Ai että, tästä mänöö kyllä niinisaloon väkeä mennen tullen kyllä kyllä! :D Mualima on pieni!

   Mikäs himpetti sille koiralle tuli?! Toi on sitten pikkasen.... sitäniin. Meidän ykskoira satavuotta sitten about oli pikkasen herkkämahainen tapaus ja oli sitten kauppareissun aikana syönyt kissanruuatja senjälkeen pjaskonut sohvn jokaiselle istuintyynylle kivan lärpäkkeen. Se sohva poltettiin ku ei lähtenyt haju tyynyistä kuunaan. Inh! Koita ny jaksaa siä!!! Ja ota iisisti :) mukavaa viikonloppua teillekin!!

   Poista
 3. Tää kura on kyllä just niin ihkua. mein kuopus oli ottanut eilen ihan perusteellisen mutakylvyn (asianmukaisissa ulkotamineissa toki), ja se olikin sitten kurassa ihan ihollensa saakka. Päälaesta varpaisiin. Jotta just. Onneks sillä oli kurahousut jalassa. Muuten ne olis vahingossa voineet säilyä puhtaina, edes ne.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, mua naurattaa tuo kurainen kullanmuru ihan hirveästi <3 Syystä, että että tää kuva selittää just mainiosti sitä näkyä, mikä mua joka päivä odottaa kun haen tytöt päiväkodista (tai kun ne tulevat pihalta sisälle). Ehdin jo iloita lumesta ja siitä, että lumi ei kuran tapaan sotke - mutta tässäpä sitä ollaan taas. Joka ikinen päivä mä mietin, että uiko ne pihalla ollessaan niissä kuralammikoissa vai miten ne voi olla kaulaan asti ravassa, kumpikin isompi tyttö..?

  VastaaPoista
 5. ai mitä kuuluu ? Joulu-fiilis heräilemässä :D Ja ...ja... sää oot siellä <3

  VastaaPoista