perjantai 6. marraskuuta 2015

Lapsiperheen toimiva eteinen -part puolitaival

Täällä oli aikoinaan suuri grand opening tässä mun iän ikuisessa eteis-tuskassani ja kuten hyvin arvata saatto, niin siihen se myös jäi. Kaikki meiän projektit on pruukanneet toteutua just tällä samalla konseptilla: ensin tulee ahdistus, sitten pitäs jottain tehrä - hermostus ja lopulta aletaan remontoimaan jotain ihan toista kohtaa koko huushollissa. Viimeks me maalattiin meidän vanhan keittiön seinät. Heh. No totuuden nimissä pitää kai todeta, että alettiin me eteistäkin renoveeraan, vaan maalivalinta oli h-u-o-n-o ja sitä parempaa odotelles jätettiin niinku tilanne kellumaan. (meillä kelluu aika paljon tilanteita täällä, mutta on niillä ollu tapana joskus vuosien saatos sitte valmistuakki).
Karsittavaa löytyi kun vähän krhm kaiveli

Itse asiassa, tilanne kelluun vieläkin eteisenkin osalta (edelleen seinät väärän väriset ja lattia vasta onkin vääränkamala ja sieltä puuttuu kaappia ja mätsäävää mattoa), mutta nyt on ainakin toimintaa! Ratkasu oli kyllä hyvin yksinkertanen (ja HALPA, mitään en ostanu!) ja mää sen nyt teille täs kaikille ilmotan täten: KARSI VAAN TAVARAA. Karsi, karsi, karsi. K-a-r-s-i.
Tää on edelleen mun mielestä ruma, mutta siisti ruma kuitenkin

Suuri asia oli kun arkkupakastin lähti veke tosta noin ja tilalle tuli viiden
euron vaihtorinkilöydöt eli noi valkoset hyllyköt

Joo, mää jos kuka tiedän, että hiukan on hankala karsia kun kaikkia tarvitaan ja niitä tarvittijoitakin on satamiljoonaa. Mutta kuulkaa. Määkin luulin jotain tommosta, että se niinku estäs mua raivaamasta jokasen kohdalta sitä roipetta vähemmäks. Ei tokikaan! Mää vaan menin ja otin poikke ne. Daa! Ne mitä ei just tänäpä käytetä! Jos sä tarttet jotain joka ei roiku siinä eteisessä, niin kipi kapi hakemaan se sieltä jostain muualta minne mää ne sijoitanki. Joku sanos nyt, että eihän se poista mitään ongelmaa, mutta se poistaa kuulkaa sen suuremman luokan ongelman, joka tulee siittä kun se eteinen on kaiken kansan (no äiteen) silmätikkuna ja tunkupaikkana ja aina näkyvisä ja aina mielesä. Kun siitä kuljetaan tsiljoona kertaa päiväsä. Ai nou ai nou.
Neljän nuorimman naulakko

Joku fänsimpi vois käydä hakees mätsäävät korit noihin, mutta ei oo fänsiä näkyny täälpäin!

Että näillä äiti on taas hetken tyytyväinen mennään taas hetken aikaa eteenpäin!

Projekti siis maksoi:
-VAIVAN verran (sillon joskus kun maalattiin seiniä niin maali oli vanha löytö autotallista)
-kaikki vanhat kalusteet joko jäi tai lens mäkeen (penkki siirty toisesta huoneesta eteiseen)
-jopa muovikorit on vanhoja (osa jopa vähän rikki...)
-valkoset hyllyköt olialunperin  tarkotettu kirjatelineiks, ostin vitosella siis joskus puolen vuotta sitten ne
-pallukka-valot on ostettu alennuksen alennuksesta vuosi sitten Tyrwäys-päiviltä ja löysin ne sattumalta uuninpankolta!

 Mukavaa perjantaita hei sullekin!
Illan tunnelmia!

No onhan se, wonderful!

10 kommenttia:

 1. <3 pieniki muutos piristää ;)

  VastaaPoista
 2. Väittävät, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :) Mä oon tässä kans tovin tuskaillut tuon eteisen kanssa, kun mun upea kenkäsäilytykseni käy pieneksi ja naulakoista loppuu tila enkä mä niinku vieläkään tiedä monetko tumput per lapsi pitäs olla... mut oon kans vaan kylmästi ruvennut hävittämään tavaraa. Tenavia vaadin valitsemaan, mitä saappaita käyttävät ja varakappaleet sulloin vaan jemmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väittävät väärin :D hehheh! Tsemppiä!

   Poista
 3. Mun mielestä tuo näyttää just mukavan kotoisalta ja rennolta <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten kotoinen olo tulee tuosta ensimmäisestä kuvasta <3 :D

  VastaaPoista