keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Terveppäterve

Tässä on meneillään at the moment meikäläisen keskiviikkoaamu. Siihen sisältyy muun muassa
Aamupalaa

Töitä!
Joku vois ajatella, että oonpa onnekas, kun voin tehdä töitä täältä kotoa. No niin oonkin. Mutta ei se niin helppoakaan ole, kuin luulis. Ainakaan puhelimessa puhuminen vähänkään virallisemmin. Mutta silti olen ihan innoissani tekemässä näitä. O-len. Löysin taas vuoskaudet hetken kadoksissa olleen työminäni ja kun siitä ravistelin enste kaikki pölyt pois, niin ihan se on käypä vielä. Tai sitte parempi!

Seesteisiä pihakuvia katellessa tulee mieleen, että kuinka se duuniblues soikaan puolisoiden välillä. Onko kaikki yhtä fanfaarien saattelemaa voittokulkua kohti perheyrittäjyyden imperiuminhuippua vai? No ei ihan sinnepäinkään. Se on hienosti sanottuna haastavaa, varsinkin kun neuvoja on oman alansa taitava hajamielinen professori ja neuvottava A-tyypin minä tiedän kaiken vaikka en juuri tätä ja se on vääryys  johtajapersoona (ettekä millään tietenkään arvaa kumpi on mää ja kumpi mun mies). Ei just ihan parhaimmat asetelmat niinkun millekään, oikeestaan. Mutta näillä me (pakon äärellä ja oikeastaan ihan hyvinkin) toimitaan ja se tietysti pikkasen vaatii välillä selvittelyä kello puol ykstoista illalla mappien äärellä. Hirveesti mää arvostan kuitenkin mun miestä alallaan, joskus sen taidon saaminen ulos sieltä päästä esimerkiks muiden käyttöön on vaan pikkasen tiukemmasa!


Tyrvään Sanomat, kirjoittaja Raili Ruohola

Tää oli Tyrviksessä (also known as Tyrvään Sanomat) jonkun ihmisen kirjoittamasta kolumnista. Ensinnäkin kun tää on täkäläisellä murteella kirjotettu, niin hykertelin kuin kissanpentu ruohonkorren nähdessään , enkä tienny miten päin olisi lehteä lukenu. Piti tahtiakin hidastaa, ettei olis kesken loppunu, siinä piti sillai viivytellä sen ääresä, koska se vaan oli niin paree. Mutta kyä oli paree toi kohtakin, jonka tohon tallensin, miettikää nyt. Aion niin käyttää tota aina kuv vaan pystyn! "Älä koskaan alota puhetta sanomalla "kuten kaikki tiärämme". Ei tartte puhua asiasta, jonka kaikki jo tiätää." Siis niin loistava. Siinäki on kuitenki yks vika! Kummää en keksiny tota ensi *virn*.

Mutta nymmää meen tonne töiren puolelle täsä tietokoneesa ja pistän parit sähkärit menemään. Sitte tomutan käteni, pakkaan lapseni ja koirani ja lähemmä kyläileen. Loistava kelikin siihe, kun on niin sumusta että ihanhan täsä on ihminen sekasin eikä tiä pitäskö optikolle pikkuhiljaa mennä kun aina vaan kaikki näyttää ihan söhjöltä.

P.S. Perjantaina mää meen taas pääkaupunkiin oleen maalainen ja samalla kattoon kuinka kenguru loik... eikun hevonen hyppää. Se on vuosittaisen Helsinki International Horse Shown aika taas ja odotetun mutsi-lapsi viikonlopun aika kans! Että kun ny jaksatte siäl niide kakkapeppujen kans olla kärvsällisesti, nin jossai vaiheesa ne on teiän parasta matkaseuraa ja pääsette niire siivellä kaikkiin kivoihi paikkoihi. Niin sen arvosta!

4 kommenttia:

 1. Loistava aamupostaus! Ja tuo Tyrviksen kolumni -otos oli kyllä huippu. Tsemppiä töihin ja kotiarkeen ja mukavaa viikonlopun odotusta!
  Kun ne lapset kasvaa riittävästi, ne muuttaa pois kotoa ja pääsee itse kaikkialle minne haluaa.....paitsi jos taloon on otettu koira!

  VastaaPoista
 2. Heh ihana toi viimeinen lause :D Sitä aikaa odotellessa, kun päästään tyttöjen kanssa jonnekin ilman kränää ja kiukuttelua! Ja pitäkäähän kivaa tuolla hevos tapahtumassa <3

  VastaaPoista
 3. Töiden teko on kivaa vaihtelua kotiäitiyteen! :) (Mun mielipide.)
  Hauska kolumnipätkä. :D

  VastaaPoista