maanantai 5. lokakuuta 2015

Liebster Award! (ja tuplana kiitos)

Hei vaan hei, kaikki te ihanat mussukat siellä! Miten on selviydytty viikonlopusta, hyvinkö? Aurinko paistaa (täällä meillä) ja maanantai on käsillä (meillä kaikilla) , joten läjäytänpä tämän ihanan haasteen tähän kehiin n-y-t NYT. Olen nimittäin saanut näitä kaksin kappalein ja ikinä muka ehdi niitä värkätä tänne, vaikka niin näistä tykkään! Nyt mua ei estä siis mikään, vaikka tulis heinäsirkat ja muut vitsaukset piälle, joten tässäpä nämä, tällätavalla yhdistettyinä mutta erillisinä:
 
 
Ohjeet tälle haasteelle menevät näin (jos joku on saattant unhoittaa):
 

 
Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
Vastaa sinulle annettuihin 11 kysymykseen.
Nimeä ja linkitä seuraavat 11 Liebster Award -tunnuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

 
Kiitos siis Kädenjälkiä sydämessä - blogin nauravainen ja lämminsydäminen Nea! Seuraavassa hänen lähettämänsä kysymykset ja vastaukseni niihin :
 1. Jos olisit väri niin mikä väri olisit ja miksi? Kyllä mä olisin musta. Lohtuväri ja aina tyylikäs *aahhhahh*
 2. Lempi paikkasi kotona? Voisin sanoa tähän näppäränä, että köökki, mutta sanonkin että olkkarin sohva. Koska siellä pää tyhjenee ja sitä toden totta tarvii aina välillä tyhjentää!
 3. Milloin itkit viimeksi? (Miksi?) Joku päivä sitten kun kuuntelin taas liian kaunista musiikkia. Mä niin en kestä itkemättä ihanaa musaa!
 4. Kuinka kauan päivässä käytät aikaa blogin parissa? Riippuu päivästä ja teknisistä ongelmista, nollasta sekentistä sellaiseen koko päivän mittaiseen rypistykseen kun mikään ei pelaa ja kaikki vie hermot.*ehh he he*
 5. Miten bloggaaminen näkyy arjessasi? Ei oikeastaan mitenkään muuten, mutta muutamat ihmiset soittelee ja kommentoi blogissa esiin tulleita asioita, tai muuten jossain pysähtyy kylillä jutteleen niistä.
 6. Mikä on parasta bloggaamisessa? Ai mikä! No se että saa sanomisensa tuotua julki tietenkin *virn* ja että siihen joku vielä jotenkin reagoi. Vaikka lukemalla.
 7. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua? Tässä samassa torpassa elämässä tätä samaa elämää vähän isompien lasten kanssa ja vähän vanhemman miehen kanssa (siis koska mä itsehän en vanhene, kuin ehkä hippusen).
 8. Unelmiesi häät? (!) Omat oli kyllä sellaiset juurikin! Rakastunut pari meni naimisiin tärkeimpien ihmisten läsnäollessa - mitä sitä muutakaan vois toivoa?!
 9. Kerro jokin salaisuutesi? Kyllä on vaikee! Lähes kaiken oon jo kertonut melkein ja loppuja ei halua kukaan kuunnella *hehhhe*. No vaikka sellainen, että meillä on käynyt kotona aika monta julkkista.
 10. Kuvaile unelmiesi mies silmistä varpaisiin, luonnetta unohtamatta? Siniset silmät, hymyilevä suu, voimakas ruumiinrakenne ja lempeä ja reipas luonne.
 11. Tyttö vai Poika? Koira vai Kissa? Makaroonilaatikko vai hernekeitto? Sinä vai Miehesi? Apua! Oonko mää tylsä jos vastaan että sekä tyttö että poika? Ja koira. Ja hernekeitto. Ja me molemmat.

Kiitos Nealle kysymyksistä!

Sitten lähtee kiitokset Sisustustikkaat -blogiin ihanalle ,viisaalle, kauneudentajuiselle kirjoittajalle! Tässä hänen kysymyksensä minun vastauksieni kera:

1. Mitä teet työksesi? Kotiäitiyden lisäksi olen yrittäjä teollisuuden alalla.
2. Mikä oli se "juttu" mikä oli pakko saada ala-asteella? Joku erikoinen purkka ehkä kiskalta, lapsuuteni oli kyllä hyvin epämaterialistista!
3. Kaupunki- vai maalaiselämä? miksi? Maalaiselämä, koska täällä rentoudun. Kaupungissa on ihana käydä, mutta siellä stressilevelit kohoaa pelkästä hälinästä.
4. Maalaisromanttinen vai moderni sisustus? No minen oo yhtään romanttinen, mutten kyllä modernikaan. Olen sellainen suoraviivainen juntti! Eli molemmista jotakin?
5. Turhin ostokseni? Ensimmäisenä tulee mieleen kengät, jotka ostin muutama vuosi sitten. Ovat kyllä keskenään samaa kokoa, mutta jostain syystä toinen puristaa, kun niitä enemmän pitää jalassa, enkä pysty niitä käyttämään kyllä ollenkaan. Silti sielu ei anna periksi niitä poiskaan heittää. Siksi ne sitten vaan "on".
6. Kirpputori. Sinun suhteesi tähän? Käyn ostamassa, lapsille löytyy aika hyvin vaatteita, varsinkin siis pienille.
7. Parasta lapsuudessani oli... Ehdottomasti se, että sain olla hyvin vapaasti täällä maalla. Kulkea peltojen poikki ja uida joessa ja istua kuusen alla.
8. kotikunta/paikka Sastamala
9. Lempiväri sisustuksessa? Ei ole yhtä,jonka voi kyllä huomata jos meidän huushollia katsoo... kyllä se on ehkä kuitenkin kaikki sellaiset rauhoittavat sävyt, harmaasta ja vihreästä ja keltaisesta ja ruskeasta ja...
10. Omat erityis taitosi? Organisoin mitä vaan ja sitten toisaalta olen aika liikunnallinen.
11. Tämän päivän paras hetki? Aamuhalit unenpöpperöisiltä lapsilta!
 
Nyt mä sitten laitan näitä mun kysymyksiäni tulemaan, ookko nää valmis?!
 
1.Minkä asian haluaisit muuttaa elämässäsi?
2.Jos sinulla olisi nimikkolehmä, mikä sen nimi olisi?
3.Onko sinulla yksi oikein hyvä ystävä vai joukko sellaisia kivoja kavereita?
4.Paras vuodenaika?
5.Osaatko leipoa unelmatortun?
6.Montako hametta sinulla on?
7. Muistatko ensimmäisen koulupäiväsi?
8.Minä viikonpäivänä olet syntynyt?
9. Haluaisitko asua monen sukupolven kanssa yhdessä?
10.Lempikirjailijasi?
11. Mitä suunnitelmia sinulla on ensi kesälle?
 
Tiedän, että niin moni on näihin vastannut jo, että ajattelin että jokainen jolla on alle 200 lukijaa ja haluaa tämän, voi laittaa kommentteihin tietoa, että on tämän napannut mukaansa, niin pääsen kurkistelemaan vastauksia. Take your time!

3 kommenttia:

 1. Hahah loistava! Ja kiva kun vastasit kysymyksiini ♡

  VastaaPoista
 2. tuttu haaste,aina siitä saa uutta irti,vaikk tekis kuin monta kertaa :D voisinpa vastaillaki uteliaisiin kysymyksiisi :P Kunhan muistan :D

  VastaaPoista