torstai 30. heinäkuuta 2015

Torstaita kaikille!

Heip!
Meillä on tänään vietetty miehen synttäreitä, ihan vaan sillätavalla "pienesti" kuten meidänkokoinen perhe nyt vaan voi *heh*. Esikoisen porukka tuli meille jo aamupäivästi ja siitä sitten tehtiin ruokaa yhdessä ja syötiin tietenkin yhdessä. Iltapäivällä saapui vielä mummi ja vaari kahville , joten olihan meitä ihana pöytä piukassa pulisevaa porukkaa! (tiedoksi tietämättömille, että mummi ja vaari ovat meille "adoptoituja" - hienossa mutta äärimmäisen epävirallisessa seremoniassa näin tehtyjä - isovanhempia, meidän perheen todella äärimmäisen rakkaita ja hyviä ystäviä, sydänystäviä oikein ja lapsien rakkaita linkkejä tuohon meitä vanhempaan sukupolveen.)

Synttäreiden lisäksi on oltu oikein kesämielellä, on kalasteltu, uitu ja saunottu - ja poimittu marjoja puskista ja popsittu niitä suihimme. Ilma ei ole ollut kesämielellä kuitenkaan, kuin ehkä puoliksi, mutta häliäkö vällä. Eikun toisinpäin! Huomenna mies pääsee sitten yhdestä lahjastaan nauttimaan, kun lähtee Tampereelle konserttiin meidän vanhimman pojan kanssa. Toivotaan hyviä kelejä (vaikka siitä toivomisesta mitään hyötyä ole tänä kesänä ollutkaan).

Nyt kutsuu saunanlauteet minuakin, joten heipat teille, tämä oli nyt kovin lyhykäinen postaus, mutta minkäs voit, lämmin sauna on ihana asia, nyt varsinkin kun hiukan kolea sadeilma puhaltelee ikkunasta juuri tähän missä istun.

1 kommentti: