tiistai 7. heinäkuuta 2015

Sateella ei säitä murehdita, vaan istutaan alas ja vastataan ihanaan haasteeseen!Nyt ollaan jännän äärellä! Sain nimittäin aivan uudelta tuttavuudelta Liebster award - haasteen, jonka tarkoituksena on tehdä pienempiä (ja uusia ja tuoreita ja ihania kätkettyjä helmiä tai vaikka simpukoitakin) blogeja tunnetuiksi haasteen kautta. Ja täähän hei toimii, koska juurihan minäkin löysin minut haastaneen Vaniljatanko-blogin, jonka mukava Minna minut tähän otti mukaan: siis suurkiitos sinulle!

Haasteen järkestyksellisempi puoli meneepi sitten näin:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Selvää tekstiä (lainasin suoraan haastajalta, koska oli niin hyvin sanottu ettei ole mitään lisättävää *eehh*), joten eikun toimehen. Tässä siis minulle osoitetut kysymykset vastauksineen:

1. Mistä saat energiaa arkeesi? Luonnosta, jos halutaan olla oikein filosofisella päällä. Auringosta, metsästä, siitä että asutaan täällä missä luontoa pääsee haistelemaan kotiovelta. Jos taas ollaan hieman karkeammalla tuulella, niin kahvihan se on mikä tätä äitiä liikuttaa, myönnettävähän tuo on.
2. Mikä on paras ominaisuutesi? Sellainen ryhtyminen. Hommat tulee hoidettua kun niihin vaan ryhtyy. Olen kova ryhtymään kaikkeen *virn*!
3. Minkä ominaisuuden toivoisit itsellesi? Lauhkeemman luonnepuolen... ettei aina tarvis olla täysillä joka tilassaan...
4. Mikä asia saa sinut "näkemään punaista"? Kaikenlainen olettaminen ja luuleminen. Että ei tehdä jotain "koska mä luulin että ei kai mun nyt tota tarvi" tai "mä luulin että sä tiesit/toi tiesi/kaikki tiesi". ARGH! Se on mun mielestä niin syvää sielun velttoutta, että mä en vaan kestä. Täydellistä välinpitämättömyyttä ja itsekkyyttä. Oih, pelkkä ajattelu saa jo verenpaineen varmaan tässä koholle...
5. Kotityö, jota välttelet viimeiseen saakka? No välttelen ja välttelen, kaikkihan ne on tehtävä, mutta kyllä mä ennemmin pesen vaikka vessan kuin vien roskasäkin.
6. Parasta just nyt? Se että on loma koululaisillakin ja miehelläkin ja kaikki on ladanneet jo akkujakin ja ollaan hyvällä fiiliksellä ihan vaan täällä kotona.
7. Liikunnan merkitys sinulle? Yhtä tärkeää kuin ravinto ja hengittäminen ja nukkuminen. Kärsin ilman. Suuresti.
8. Lempiruokasi? Perunaa ja paistettua silakkaa, siinä vieressä vähän tuoreita tomskuja ja raakaa sipulia. N-A-M.
9. Elämäsi huippuhetki? Ei ole yhtä, kun ei vaan ole. Tämä perhe on se huippuhetki.
10. Mielituoksu? Metsä! Sateen jälkeen, auringon lämmittämänä. Ahh!
11. Rentoutumiskeinosi? No se metsä tietenkin ja vähän helpommalla vaivalla saavutettuna lukeminen. Rakastan kirjojen maailmaa!

Kiitos Minna kysymyksistä! Tässä minun kysymykseni jatkoon:
1.Mistä näit unta viimeksi?
2.Raivostuttavin viikonpäivä?
3.Lempijäätelömakusi?
4.Kauanko olet blogannut?
5.Miten olet muuttunut bloggaajana?
6.Tietääkö esimerkiksi kaikki ystäväsi että bloggaat?
7.Mitä aiot tehdä huomenna ruuaksi?
8.Mitä ostit viimeksi itsellesi?
9.Koristeletko mielelläsi sesonkien (esim joulu, pääsiäinen, jne.) mukaan?
10. Mitä on rakkaus?
11.Missä olet juuri nyt?

Näihin kysymyksiin haastan vastaamaan (halutessaan) seuraavat blogit:
Tuulenpesässä
Rakkaudesta suurin, koti ja perhe
Täys kymppi
Suurperheellistä elämää
Tyttökullat
Ihana talo maalla
Toiveet todeksi
Leipoen ja neuloen
Äiti nimetön
Jalat maassa ja pää pilvissä
Kädestä pitäen
Koitin kovasti muistella keitä en ole viimeksi haastellut, mutta enhän minä mitään muista *heh*.

Meillä sakki tuli juuri saunasta, olivat sitä ennen tuossa joessa pulikoimassa. Kyllä vain, vaikka sataa ja ei ole edes mikään maailman lämpimin keli muutenkaan. Minä taidan myös mennä saunaan hetkeksi istuskelemaan, ennen kuin tulee uni. Huomenna tulee vieraita juhlistamaan menneitä synttäreitä ja meillä leijuukin ilmassa juuri vastaleivotun kakun tuoksu. Aika ihana! Voikaahan hyvin ja nukkukaa makiasti. Meidän kukkokin kiekaisee vasta kuulkaa hillitysti puoli yhdeksältä, että ei ole turhan aikainen sekään, joten ei olla mekään , eeh heeh...


7 kommenttia:

 1. Kiitti, palaanpa tähän paremmalla ajalla! :) (ihan niin kuin sellaisia aikoja olisi). Saunottu täälläki. ja nyt nukutuspuuhissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - ja take your time :) Oi nukutuspuuhat kuullostaa aikas lutuisilta näin kun niitä ei juurikaan ole...

   Poista
  2. Mä voisinkin avautua meidän hää/lomamatkan nukutuspuuhien lutuisuudesta jossain vaiheessa... :D Se oli oikeasti jo vähän koomista.

   Poista
 2. huiiiiiiiii :D osaankohan mä vastata noihin? No,kiitos kuitenki,yritän ainaki :) sä oot just ku mää,melkein samoilla sanoilla oisin vastannu sun saamiin kysymyksiin :P ettäs sen tiiät <3

  VastaaPoista
 3. Thanks a lot :) Katotaan saanko mitään aikaiseksi :D

  VastaaPoista