sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pieniä suuria

Timpurin apulainen oli kyllä ahkera, osasi laskea hienosti paljonko antaa ruuveja tai nauloja. Mutta äänekkäästä sahauslaitteesta kuulunut ääni oli liian suuri.
(Enkä ees kehtoo kehua ennee, että taas meillä tehdään jotain valmiiksi, joka on roikkunut useemman vuoden tossa noin...)

Pienin, suurisilmäinen, mahtirakkauteni.

Yksi ainoa kukka ja ei meinaa kuvaan mahtua. Sade kyllä vei aika nopeaan, mutta tässähän tuo säilyy ainiaan. (siis melkein pääsi multa tossa runo, huomasitteks)

Tää tapaus on niin ennenäkemätön, että täytyy oikein mainita. Olin nimittäin katsonut valkoista pöytää ja mustaa rottinkituolia Ikean sivuilta noin kymmeneen tuhanteen kertaan ja miettinyt , että seuraavan vuoden tavoitteet on sisustuksen suhteen siinä. Sitten mun silmieni eteen tupsahtaa vaihtoringissä valkoinen pöytä ihan tossa melkein naapurissa ja kun olin kuin olinkin sen meille kotia hakenut ihan pikkurahalla verrattuna Ikean hintoihin, niin vielä naapurimmasta tuli vaihtorinkiin tuo tuoli. Sen sain melkein ilmaiseksi! Ja kaiken kruunasi kolmannesta naapurista eurolla hakemani kaksi (Ikean) lastenvalaisinta. Mä en taida vieläkään oikein ymmärtää mitä tapahtui :)

Näitä on meidän kukkapenkkiin tullut nivaska. Ihania!

Tähän sisustukseen mätsää mikä vaan *hih*! Just tänäpä isäntämies pelästyi kun meni siihen makkoomaan ja siellä olikin jo yks poika! Ei aina voi kaikkea huomata, ei ainakaan tosta värisilmiä sokaisevasta läjästä... (lapsia ei silti vahingoitettu tässä tapahtumaketjussa)

Sunnuntai on ollut aika hillitty, jopa ollakseen meidän sunnuntai. Katsottiin aamulla telkusta motoristijumalanpalvelus ihan sattumalta ja jos voi sanoa, niin siinä oli jotakin hassuhkoa ja ylihienoa yhtäaikaa. Porukan nimi oli Sons of Abraham. Melkein mykistyin.

Mitenkäs teillä muilla on pyhäpäivää vietelty? Minä tein tätä mun projektiani taas vähän eteenpäin, eli käytin ruuanlaitossa sitä mitä sattuu kaapeista löytymään. Mua kattokaas ärsyttää suunnattomasti, kun mun hienot ruokakomeroni puhkuu pihalle asti kaikkea ihan tylsää kamaa. Siis seittemän(toista) makaronipussinloppua ja tommosta. Sama oli kyllä pakastimessakin, joka siis taannoin tyhjennettiin ja siirrettiin autuaammille pakastusmaille (varastoon) ja meille jäi pirttihin vain sellainen pieni kaappipakastin (joka mahtuu työtason alle kodinhoitohuoneessa). Koska kerta olen antanut itteni huomata, ettei meidän kokoisessa perheessä mitään tule pakastettua, siis ruokia. Koska vaikka ostasit sadaks vuodeks eteenpäin lihaa tai jotain muuta ermettä pakastimeen, niin kun ei sitä lehmää ole (eikä leipuriakaan) talossa, niin siellä kaupassa täytyy käydä monta kertaa viikossa jokatapauksessa. Joten meillä oikeastaan pakastetaan vain marjoja (ne on nyt siellä varaston pakastimessa) ja sitten noita sekavihannespusseja ja vastaavia ja tietenkin jäätelöitä mutta niistä ei nyt puhuta. Mutta operaatio-pakastimensiirrossa kartoitettiin siis ainesosaluettelot ja nyt on ollut kuulkaa eksoottisia kasviselämyksiä lähes joka ruualla höysteenä. Tän päivän juju oli kylläkin kolme erilaista pastamuotoa, jotka oli kaikki tietenkin suloisesti sekaisin samassa kattilassa. Oli siinä miehellä lapsilla ihmettelemistä!

Hitaasti mutta varmasti etenee mun elämäni askeettisempi suunta, tai no kuten tosta sohvakuvasta huomaatte, niin kovin suurta pelkoa ei ole, etteikö täällä kohta olis yhtään mitään *aaahhahhhah*, mutta sellainen vähemmälläkin  pärjää - aate on nyt mulla ihan ykkösenä (ja kukaan ei muista, että just ostelin jotain huonekaluja vaihtoringistä tossa).

Turhat pois, niin sanoakseni ja eikun pyhäehtoon viettoon! Se varmaten sujuu oikein mukavasti , sillä lähden ettimään aukiolevaa kauppaa ja hajen sieltä vessapaapperia. Juuri tuota tietoa te kaikki siellä olittekin vailla *ehhhhhhe*! Mutta heips!

P.s. Tervetuloa uudet lukijat!!! Niin kovin iloiseksi miut teitte kun tänne tulitte *syrän*!

5 kommenttia:

 1. sajetta pijellessä ja varpaita lämmitellessä :D ihan tuntuu niinku ois lokakuu,sen verta kylymää pyhä-päivää täällä päin...
  on sulla ollu tuuria,löyty noin hienot jutut ihan tosta naapurista...

  VastaaPoista
 2. Täällä on vietetty sadepäivää kotona perheen kanssa. <3

  VastaaPoista
 3. Nää kuvat - varsinkin eka - on kyl suloisia taas kerran <3 Ei voi kuin ihastella ja hämmästellä taas onneasi, nyt sun pitää alkaa miettimään muita tavoitteita, jos kerran sisustukselliset tavoitteet saavutit heti :D

  VastaaPoista
 4. Olipa mahtava tsägä kun hoksasit tuon pöydän ja rottinkituolin :D ja pikkurahalla vielä :)

  T.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Hyvä tuuri sulla kyllä käynyt, kun just oikeat asiat on tuolleen kävelleet vastaan :) Ja ihana timpurin apulainen <3

  VastaaPoista