tiistai 9. kesäkuuta 2015

Perheleiripäivä jälleen onnistuneesti takana
Tämän kylän seurakunnan leirikeskuksessa vietettiin jälleen perheleiripäivää ja mehän oltiin tietenkin perinteisesti mukana! Ensimmäisen kerran olen siellä ollut 17 vuotta sitten ja näinä vuosina on välistä jäänyt ehkä kaksi kertaa. Konsepti on yksinkertaisen helppo: yhdessäoloa, leikkejä, askarteluja, ruokaa, saunomista, järvipulikointia, makkaranpaistoa, ulkoilmaa, kavereita. Kaikkia näitä sikinsokin sekamelskana! Ihanaa. Mä nautin joka vuosi yhtä täysillä ja niin nauttii kyllä lapsetkin.

4 kommenttia:

 1. kukapa ei nauttisi :) huikea ilma vielä teitä helliny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihana ilma todellakin, on joskus ollut kyllä ihan järkky hellekin, mutta on ollut vesisadekin ja kylmäkin. Kaikkea mahdollista suomen suven säistä :D

   Poista
 2. Kuullostaapa ihanalta <3 Ajattele 17 vuotta, miten pitkä aika! Ja yhä jaksatte osallistua, hienoa! <3 Onko touhut muuttunu kovasti matkan varrella, jos on ollu eri ohjaajat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin kyllä yksinkertaisen ihanaa <3 (niin kuin määkin, eeeh heh heh) joo silloin 17v sitten oli esikoinen 5-vuotias ja toinen vastasyntynyt :D Sinne vaan läksin ja muistan sen kuin eilisen tosiaan. touhut ei ole oikeastaan muuttuneet ollenkaan, puitteet kyllä, koska leirikeskukseen on tullut uusi keittiörakennus muun muassa tässä vuosien varrella. Mua niin nauratti kun tästä jutskasin siellä tänään ja ohjaajista osa oli naperoita 17v sitten..... olemmäävanha!

   Poista