maanantai 25. toukokuuta 2015

Täyttä häkää päin uutta viikkoa!

Heipsistä!
Tämäkin viikko alkoi melkoisella töminällä. Kuopukselle tuli vähän vaivoja eilennä ja tänään ollaan sitten menossa lääkäriin tuossa iltapäivällä. Entisestä viisastuneena en häntä kunnalliseen päivystykseen vie, kun paikka yksityisen lääkäriaseman vastaanotolle järjestyi. Mitään vakavaa ei lie kyseessä, mutta hoidettava asia nyt kuitenkin.

Ja koirille piti varailla aikaa myös, toiselle rokotus ja molemmille punkkitorjuntaa. Matolääkkeen unohdin tietysti miehelle laittaa tehtäväksi (antaa pennulle! en siis miehelle itselleen eeeh he...) viime viikoksi, mutta laitoin sitten tänään ja loppuviikosti mennään saamaan tälli.

Junnukoiran ruokaakin pitää muistaa hakea ja montaa muuta asiaa hoitaa. Lauantaina on kevätjuhlat ja onneksi pojat on parturissa jo käytetty, enää sitten se vaateasia mietittävänä! Luulis että on helppo, mutta ei se aina ole poikienkaan kanssa. Kun niilläkin on noita mielipiteitä ja ei enää käykään se minkä äiti nenäneteen asettelee...

Kaiken ylimääräisen lisäksi tungen johonkin väleihin tälle viikolle siis vaateostos-reissun, kaverilla kyläilyn samalla kun haen muutaman lavankauluksen hältä, jalkkisjoukkueen kahvitusvuoron joka on torstaina muistaakseni ja mulla ei ole hajuakaan siitä sen enempää kuin että tarvikkeet on autossa ja niistä pitää väsätä kokoon pöytä ja myytävät *muah*.

Lisäksi meillä olis mahdollisuuksia saada yksi aitta pihaan, mutta ei ehditä tekeen mitään pohjia kun pikkasen on tässä tätä muutakin ja kasvimaat ja muut ryytipuskat huutaa auttajaa kurkut suorina (kurkut - tajusitteko, eeeh heh). Lisäksi mä nyt päätin, että nyt en sohvitu, vaan lähdin eilenkin ehtoolla lenkille mukanani kaksi poikaa pyörillä ja kaksi koiraa hihnoissaan. Olihan se menoa, mutta pääsin jopa hölkkäämään! Pikkukoiruuskin mennä töpötti ihan kivasti siinä isomman rinnalla.

Uimakoulut alkaa sitten toisella lomaviikolla ja sitä ennen on kolmen pojan taekwondo-leiri. Mun Kuortaneviikollani oli muuten vyökokeetkin ja kaksi poikaa yleni taas (ja yks miäs). Hiphei ja onnea!

Mutta nyte mää meen taas ripustelemaan yhden koneellisen pyykkiä (sitä on tässä pesty voin kertoa, eräätkin koneelliset, kun viikonlopun sateiset kelit tuotti kokoajan lisää pyykkiä vaikka mä kuinka niitä pesinkin ympär vuorokauden melkein) ja sitten hilpaistaan hakemaan tytär koulubussilta. Pojat menikin tänään saatettuna pyörillä, kun niillä on fillariteemapäivä koulussa.

Aurinko paistaa! Jee!

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa kiireiseltä :) Toivottavasti ei pienellä mitään vakavampaa, tsemppiä <3 On se kumma kun nuo puskat ja kasvimaat kyllä kirkuu täälläkin, mikä niitä vaivaa :D

    VastaaPoista
  2. huh huh,mikä meno ja meininki... eihän tuossa taho perässä pysyä :D

    VastaaPoista