keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Nollasta kasiin - mutta mitä ihmettä tapahtui siinä välissä?!

Hjah. (toi on sellainen itseironinen naurahdus). Niin olen kuulkaas kotiäitiä, niin olen kuulkaas kasvattajaa. Niin olen kuulkaas kuitenkin taas hämmästyksissäni siitä tosiasiasta, että lapset ne jaksaa yllättää - ja äidit ne vasta jaksaakin yllättyä!

Kun eilisen melkoisen räpiköidysti (mutta onnistuen, mistään myöhästymättä ja mitään missaamatta) läpiviedyn päivän päätteeksi pöydälle jättämääni muistiplakaatiin (kellosejase ja vienti/haku -merkinnöin) oli kirjoitettu kauniisti kaartuvalla käsialalla : paska.

Merkinnän suorittajaksi paljastui pieni koululainen, joka pitkät ripset kauniisti räpsyen hymyili, että minähän se tosiaan olin ja ihan äiti muuten vaan kirjoitin - eiks ollu kiva?

Kiva? Missä vaiheessa mää putosin niiltä kuuluisilta kärryiltä. Jos en (muka) aiemmin, niin nyt viimeistään.

Että kivat teillon housuissanne- me ootellaan päiväkahve-vieraita ja pidetään sadetta. Aamuinen ihanan leppeä sää ihanine liukumäkeä sovussa laskevine poikineen päättyi autolla ajeltuun maaseutuajeluun kun haettiin käpälämäkeen karannut koira taas kerran kotiin. Ja nyt kukaan irvileuka ei siellä sano, että ja toinen mokoma vielä tulossa ja pitiköpitiköpitikö! Koska mä sanon sen ihan itse tässä itselleni - ja lueskelen miehen lähettämiä viestejä matkansa varrelta. Pentu on ihana, pentu on kiva ja pentu vain vähän itki ja nyt pentu nukkuu. Ja sitten ne sata kuvaviestiä tienvieren poroista. Meinasin ehdottaa, että tois semmosen vaikka, se olis ehkä helpompi saada kiinnikin karkureissulta kun se näkyy vähän kauemmaks sarvineen kaikkineen...

Hoo, siis mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pitiköpitikö? Eikun joo... sä sanoitkin sen jo... Mut "kivasti" oli siellä kirjoitettu, on se kiva kun ne oppii kaikkea uutta ja ihmeellistä - niin tai sitten ei. Mä ootan täällä kans kuvia, vaikken mikään malttamaton oo mut hetiheti tietenkin! Kivaa keskiviikon keskipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on ollut uuden oppimisen viikko näemmä. Köllit vähän keksi suihkuttaa pesuhuoneen ikkunasta ulos suihkulla, noin puolen tuntia. Lämmintä vettä. Uaaah!!!

      Poista