maanantai 27. huhtikuuta 2015

Taas ymmärrä en

-Telkussa joku täti pauhaa kirjastaan, jossa kertoo - "huomasin että se toimii" -painonpudotuksesta  terveellisellä(?) tavalla. Anteeksi nyt vain, mutta ihan eilenkö huomasit, koska et ole kovin pienokainen itsekään. Hyi olipa rumaa sanoa noin, mutta ihan oikeesti hei. Ei vakuuta mua! (eikä varsinkaan vakuuta koska täti jatkaa tuolla kertomistaan, että on jo neljävuotta ollut sillä kuurillaan...)

-Myynti-ilmoituksessa sanotaan että käyttämätön ja sitten jatketaan, että paristi ollut päällä jossain siisteissä juhlissa jossa ei rupukonttailtu missään. What? Käyttämätön on yhtä kuin ettei sitä ole käytetty. Opiskelisivat ensin sanojen merkitykset, jotta sitten voisivat niitä oikein olla käyttämättä. Nih.

-Ihmisten suurin jumi ja tauti on uskaltamattomuus elää. Ihan oikeasti, mieluummin ihmiset kuolinvuoteellaan tuumaa, että onneks ei tehty mitään merkittävää tai naapureiden tai kylänmiesten mielestä silmiinpistävää niin voinpa tässäkin laittaa silimäni ihan helpottuneena kiinni. Kuin että laittas keltaset verhot vaikka ne on seitteenkytluvulta mutta tois mieleen leppoisan elon, ottas kuudennen kissan jos siitä näkee unta, menis kukkamekossa kauppaan vaikka oliskin huhtikuu ja satais vettä, heiluttelis hiuksia tuulessa vaikka bussipysäkillinen ihmisiä näkis sen vapauden ja tyttömäisyyden tunteen (tai vaikka poikamaisuudenkin eisempualeen).

Mutta miäpä elän niinkun ite haluan.
Lähden just nyt kauppaan ja laitan oranssit kumpparit jalkaani.
Päätän että leivon enkä siivoa.
Laulan autossa.
Kosketan paljailla varpailla kosteaa nurmikkoa kotiinpalatessa.

Voikaa hyvin!
3 kommenttia:

  1. Just näin! <3 Koskaan ei pitäis ajatella, mitä muut ajattelee... (Toi kyssäripostaus oli myös huippu <3 )

    VastaaPoista