sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Elämä on sinun ainoasi, kenen seurassa sinä sen käytät?

Vaikka se joskus vaatii paljon luonteenlujuutta, niin kyllä se kannattaa, että luonteenlujuutta löytyy. Että ei myöntele vain myöntelemisen vuoksi, ei hymise vain hymisemisen vuoksi.

Jos joku asia on sinulle tärkeä, niin seiso sen takana. Jos mielipiteesi on sinulle tärkeä, niin älä luovu siitä vain sen vuoksi, että joku mäkättää suuremmalla äänellä.

Älä anna kenenkään solvata sinua siitä, että seisot arvojesi takana. Älä anna kenenkään sinua huonontaa siitä, että  kannatat hyvää.


Yllättävän moni ihminen, joka kysyy mielipidettäsi, ei halua sitä kuulla. Hän haluaakin kuulla oman mielipiteensä myös sinun suustasi, vaikka esittäisi höveliä ja ihmistä joka on avoin kaikkien ajatuksille.

 Joku pitkäkinttu ilahtui suuresti, kun tajusi, että lyhyet puntit on taas housuissa muotia! Koska jollekin pitkäkintulle ne lyhyet puntit löytyy melkein joka pöksyistä...


Vaali-ilta, se menee siis jännän äärellä istuessa, että mitenkä tästä eteenpäin mennäänkään. Oli tulos mitä tahansa, niin muutos nyt jokatapauksessa on tulossa ja tässä vallitsevassa tilanteessa se on pelkästään positiivista. 

Hellikää niitä rakkaitanne siellä kotona, kertokaa tosiystäville että ovat tärkeitä, käytä sinun vuotesi, päiväsi ja tuntisi taiten. 

6 kommenttia:

 1. Hyvää pohdintaa. Ja vielä kun itse olisi itsensä kanssa sinut siitä että seisoo jonkun oman asiansa, mielipiteensä tms takana. Se on vaikeaa.
  Taitaa tyrvään sanomien toimittajalla olla kiltin tytön syndrooma.
  Tai mikä lie kolmenpympin, mitä näitä nyt on kriisi..
  Blogia oon aatellut, mutta se aika se aika..
  Tai jos sitä kerkeis näin vessanpöntöltä päivitellä.
  Oon niin käsi, ettei edes kommentointi oo viimepäivinä
  Onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, ihana viikon aloitus, Tyrvis on laittanut kommenttia <3 Voi käsi, kyllä sä siitä selviit! :D

   Poista
 2. Ja vielä edelliseen postaukseen..
  Omaan ärsytyslistaani lisäisin tyttöjen väliset ystävyydet..
  Avaruuskvanttifysiikkakin on selkeänpää ja järkevänpää ja ymmärrettävänpä kuin teinien ja lähes teinien tyttöjen välit..
  Lääh ja puuh..
  Tyrvis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin taivahan tosi, kyllä, jees ja aamen. Tyrvis puhuu asiaa! :D

   Poista
 3. Jep juuri näin! Hyviä mietteitä ja samoilla linjoilla.
  Ihanan reipas kuva susta! tykkään!

  VastaaPoista