perjantai 3. huhtikuuta 2015

Dääm!!

Aina välillä multa pääsee näitä sisutusangsteja. Kun joku tila ei toimi niin se ei toimi ja aika ajoin mulla repee versuoni pääsnenästä ja mä alan raivokkaan muutosprosessin. Kaikki varmaan (juu niin varmaan, ehh hehh hehh) muistaa mun eteismuutosprosessin - joka siis on edelleen prosessing! Tää himpskatin oikea elämä vie kaiken huomion välillä ja ei meinaa millään jäädä aikaa kaikenmaailman humpuloinneille. Eteinen on seisahtuneessa tilassa tasan siksi, että meillä on miehen kans tahtojen taistelu seinien väristä. Mies vetäs ne osaks mustaks ja mä en tykännytkään, koska siellä on se kamala terrakotan värinen lattia ja ne näyttää argentiinalaiselta vankilalta yhdessä. Lattialle ei taas voi tehdä mitään, paitsi peittää matolla, mutta se ei nyt ole ihan syyppertoimivin vaihtoehto, ja kaikki penkkikenkäkaappi-systeemitkin leijuu ilmassa (siis ajatuksissa, hyvät lukijat, ajatuksissa!!) koska siellä on pitkin seiniä just strategisilla paikoilla kaikenmaailman lattialämmitystermostaatteja sun muita. Ärsyttävää hei!

Mutta siis, nyt mulla on uusi kohde, koska olen kertakaikkisen kurkkuanimyötentäynnä ihmeissäni, että missä meidän nuorimmainen kohta noi leikkinsä leikkii. Koska. Katsokaas. Nyt hänen lelunsa ovat keittiössä. Juu se kyllä passaa (no oikeesti ei passaa, passas kyllä kun tenava oli peitolla makaava pötkylä jos totta puhutaan ja jyysti vain jotain purulelua), mutta kun ne leikit ei mahdu oleen oikeen missään. Tai mahtuu kyllä: mutta sitten mää ja mun egoni ei mahduta siihen samaan keittiöön *virn*. Kun siinä on iso lattiatila kyllä leikille. Mutta kun oikeesti siitä ei pääse enää kahlaan läpi ruokapöytään, niin ehkä olis jotain aika tehdä. Jösses. Mää tarviin kyllä laajennuksen tähän taloon!! No en oikeesti. Mutta siis eiks jokainen tarvis? Sellaisen joka on sopivasti sivussa, mutta sopivasti siinä äireen nähtävilläkin, että pysyy silmällä ne touhut ja silleen? No meillä EI ole sellaista tilaa. Meillä ON kyllä tuo vanha keittiö, välihuone, entinen luolana tunnettu tila, jossa on jotain leikkihuoneen yritelmääkin ollut. Ei siinäKÄÄN mitään muuta vikaa ole, kuin että siitä kuljetaan keskeltä huonetta läpi muun huushollin ja keittiön väliä ja yhdeltä seinältä mennään kodinhoitohuoneeseen (ja suihkuun ja saunaan). Tai ei seinältä mennä vaan ovesta..... niin kamalan vaikeeta tää suomenkieli! Eli toisaalta se kaikki tila mikä siinä olis, on sekin kyllä ihmisten läpiikahluupaikkaa. Ei siinä kamalasti muuta tilaa edes ole, kun yhdessä nurkassa on leivinuunikin. Toisaalta, siinä olis leikit kuitenkin hollilla kokoajan, kun mä vietän kuitenkin päiväni aina keittiössä ja kodinhoitohuoneessa hehhe. Että mitä tässä nyt sitten tekis? Mä nyt päätin, että sinne laitetaan (käydään ikeassa jossei omista varastoista löydy) jotain säilytyslootia ja vähän ilosempaa verhoa ja siinä kai se leikkitila sitten onkin. Onks hyvä? Kauheeta vaan, kun ei näin pyhänä pääse mihinkään kauppoihin sisälle! Tukahtuu vielä mun kaikki luovuuteni tässä.

Mää laitan kuvia ennestä ja jäljestä sitten kun niitä on. Nyt ei muuta kuin hellurei ja hellät tunteet! Me ollaan grillattu makkaraa ja puuhattu kaikkea ulkona (no mää palelin ja jotkut puuhas jotain jousiammuntataulua) ja yks poika kävi jo kaverinsa synttäreilläkin. Hetken päästä lähtee väkeä elokuviin ja miä meen pikkuväen kans saunotteleen sillävälin. Mukavaa pitkäperjantaita kaikille! Täällä on ilma ollut melko harmaa, kolme astetta vaan lämmintäkin. Hrrr.

1 kommentti:

  1. Voi sisustus <3 Ei kait menny mämmi väärään kurkkuun ku se niin täynnä kerta on :D Voi voi, meillä on lelu(lego)Meri aina tuossa lattialla, mut ku ei oo muutakaan tilaa ku tämä niin leikkikööt! (Kohtahan ne siis kasvaa ja ei leiki.) On ollu kyllä piiiiiitkä tämä perjantai, mistähän johtuu? :D Pitkä pitkäperjantai siis! Kivvaa illanjatkoa ja jään odottelemaan kuvia (ennen ja jälkeen!)...

    VastaaPoista