keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Vaalit lähestyy - oletko ajatellut näin

Mä olen, ihan joka suhteessa elämää, ajatellut aina asioiden alkua ja juurta, niin sanoakseni. Arvatkaas miksi? Sieltä se ihan oikeista oikein asiaa auttava ratkaisu löytyy siihen, mikä kulloinkin ongelmana hiertää.

-Päätä särkee. Ota särkylääkettä . Se auttaa ehkä siinä hetkessä särkyyn, mutta entäs jos säryn syynä on huonontunut näkökyky tai jumissa olevat hartiat? Särkylääke ei tepsi siinä tapauksessa!

-Elämä on kiireistä. Juokse. Ehkä ehdit , ehkä et, mutta ei se sitä kiireentuntua silti pois vie. Mikä sen kiireen aiheuttaa? Lähdetkö ajoissa? Valmisteletko huolella? Teetkö aikatauluistasi alunperinkään mahdollisia toteuttaa?

-Jollain ei rahat riitä. Antakaa sille lisää rahaa! Nekin loppuu joskus, sitten ollaan taas käsi ojossa. Mihin ne rahat menee? Paljonko niitä tulee? Yksinkertaisella ylöskirjaamisella näkee, mihin suuntiin ne pennoset pyörii. Ainoastaan jos ihminen elää sähköttömässä vajassa oman muonansa viljellen, voi sanoa ettei ehkä voi enää mistään säästää. Kaikki muut voi. Ei tolla lauseella tai ajatuksella äänestäjiä saa, mutta totta se on silti!

-Ehdokas kertoo mitä haluaisi ideaalissa maailmassa olevan. Tarkoittaako se että niin tapahtuu? Osaako HÄN ajatella ylläolevasti, vai onko hän vain sen särkylääkkeen tarjoaja, joka ostaa aikaa hetkeksi? Sinä olet se, joka ratkaisee. Sinulla on oikeus kertoa mielipiteesi ja halusi, miten tulevaisuus mielestäsi pitäisi mennä.

Älä kitise, äänestä.

4 kommenttia:

  1. Voi kiireentuntu :D Voi aikataulu :D Jos mä vähän kuitenkin kitisen? No joo, ehdokas hakusessa het ku kerkeen <3

    VastaaPoista
  2. vaalit tulee,ehdokkaita on monta varteen otettavaa,sattuvat vaan asumaan eri vaali-piirissä.Onneks omassa piirissä on ehdokas,joka saa ääneni,ihan varmasti.

    VastaaPoista