tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tavallista Kuplan elämää


Kyllä sitä siis osataan muutakin syödä kuin ravinteliruokaa!(todellisuus: jääkaapissa ei ollut kuin hassuja purkinloppuja ja kananmunia, kanafileitä ja neljä keitettyä perunaa)
 

 
Jokapäiväinen leipämme eikun leikkimme: muovailuvahailu! (ahh , ihanaa: hiljaista ja paikallaan pysyvää tekemistä - melutalon perheen äidille ihan luksusta!)
 

 
Maailman nopein DIY: kohta1. iskee halu saada olkkarin pöytä valkoiseksi ajankohtana jolloin ei yksikään maalikauppa ole auki 2.avaa fb:n vaihtorinki 3. osta valkoinen pöytä 4.hae se kotiisi ihan lähistöltä
 

 
Ja toinen maailman nopein: sesonkisisustus kuplan tapaan! Vaihe 1. ota punainen tyynyliina pois keltaisen tyynyliinan päältä, Vaihe 2. käännä sohvan päällä rötköttänyt peitto toisin päin.

2 kommenttia:

 1. Todella hyvännäköinen ateria! Tuli ihan nälkä.
  Muovailuvaha on kyllä ihanan rauhoittava askartelujuttu. Ja sen parissa viihtyy yllättävän kauan.
  Kiitos nopeista ja helpoista sisustusvinkeistä!
  Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! olikin kyllä hyvää täytyy sanoa, oikeasti kun aika yksinkertainen sapuska se kaikkein parasta onkin, miten sitä vaan on muka aina niin vaikea tehdä :D Hih, kiva kun tykkäsit vinkeistä, näitä muitakin multa löytyy - kuten maailman nopein ikkunoiden pesu kun kevätaurinko paistaa lasista sisään ja vieraat on ovella: himmennä kaihtimilla koko huone sopivaksi. *ei häikäise eikä näy täplät ikkunoissa*! Mukavaa maaliskuuta sinnekin! ihanaa, kevätkuu!!

   Poista