sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Spurt!

 Nopeesti vaan täällä koneella, kun kohta lähetään katteleen maisemia meidän vaihtareiden kanssa! Aattelin vaan postata kuvia paikasta missä mä vietän aikaani aika paljon ja se kilpailee koko ajan keittiön kans eniten aikaa vievästä huoneesta tässä huushollissa! (keittiö on vielä voitolla, kuten kaikista bloggaajan omakuvista olettekin varmaan päätelleet *muah hah*). Pikkuapulainen on vaan niin peijoonin nopea, että kokoajan saa olla silmät selässä ettei säädä vähän pesuohjelmia tai muuten värkkää mun "järjestystäni" uusiks :D


 Ette ikinä arvaa mitä. No juu siis kuvassa on tollainen virkattu pussukka (ei tod oma tekemä, kirpulta olen ostanut joskus tusen året sitten). Vaan simmottis mä tässä meinasin, että löysin ton pussukan välineineen puhtaiden pyykkien kasan alta! Ja tässä on joululahjaks saatu emännän-ja-isännän-suihkusaippuat , korkkaamattomina.... Etten kauheen syvältä ollu sitäkään kasaa meinaan pöyhiny (saati viikannu pois). Näin siis meillä! Mutta tiedättehän, siinä on kasa ja on tilanne. Sitten tulee lisää siihen kasan päälle, joku ehkä siitä jotain välillä käyttää mennessäänkin ja sitten on taas niitä tilanteita....

 Juu! Nakuna ei ole (sen takia) täytynyt vielä kulkea, koska kyllä mä sen pyykin aina pesen...

 Tai nää pesee. Ja kuivaa, joskus. Nyt on tosin jo ulkokuivaus korkattu ja AHH! Meinasin heti mennä vaihtaan just vaihdettuja lakanoita, koska olisin halunnut kaikille ulkonakuivatetut lakanat peteihin!Sitten kokosin itseni.

 Mutta. Aamulla oli pakkasta, päivällä kesä. How weird is that?! Nautin päiväkaffet terassin rappusilla istuen, seuranani gtuhannen pikkutsirpusta puissa ja aidan takana pellolla isoon ääneen kukluttavat joutsenet. Jees!

Hassu akkanen. Tätä se aurinko teettää (jaa aurinko....). 

Oikein todellisen supermahtavaa sunnuntainjatkoa teille kaikille ja ihanaa maanantaitakin, kun se kohtapian tulee sekin! (By the way, nukuin viime yönä kuin tukki(mies). Ukkorakkaan mukaan kuorsasin. Oh. My. God. Ehkä mun insomniani lannistuu ainoastaan kahdesta italialaisesta talossa? Cool :D )

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä kivan näköinen pyykkitupa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvaas, tuossa ikkunakuvassa kaihtimien takaa loistaa siis keittiö :D tuo on vanha ulkoseinän kohta ja säästettiin ikkuna siinä muistoksi kun tehtiin laajennusta. Hyvin se päivä sieltäkin paistaa! :)

   Poista
 2. aarteita,niitä on koti tulvillaan :P onpas teillä sitte niin kesäisen keväistä,että... Hih,ootahan ko pääsen täss kuvamaan meijän rapakot pihassa,ni..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tääl on ollut kyl ihan hassua, pensaat nupullaan ja perhoset lentelee.... no ne lupas talven tulevan viel takaisin.... kääk. Mä oon tietty huolissani kasveista ett meneekö nyt koko marjasato...

   Poista