maanantai 9. maaliskuuta 2015

Maanantai aamu - ei huono alku viikolle!

 Jos ois taitoa niinkuin on mieltä niin ompelisin omakseni. Tai jotain. Mutta menee se noinkin, kaikenmaailmaisena peitteenä milloin mihinkin.

 Tää on superihku, viikonlopun uusia sanoja sanavarastossa oli MUFFINSSI ja SUSI. Kyllä niillä mun mielestä jo pärjää aika pitkälle!

 Koululaisia herätellessä useimmiten 4v herää myös, tulee alakertaan ihan unenpöpperössä peitto kainalossa ja jatkaa tyytyväisenä koisimista keittiön puusohvassa! 
 Kivat asetelmat aamuisessa olkkarissa- lidlin kivennäisvesipullo takanreunalla ja joku tuolikokoontuminen tuolla oven edessä....

 Sarjassamme maailman nopein tuunaus, johon jopa minä taivuin: otetaan yks ruma nojatuoli, jossa on kuitenkin ihan sairaan hyvä istua, katotaan sen vielä rumempaa punakeltaista (KYLLÄ) istuintyynyä, huomataan viikatuissa vaatteissa nuorison tätä-en-käytä-aamutakki ja kietaistaan se istuintyynyn päälle. TA DAA. Kikkaa saa vapaasti kopioida eeh heh...

Tää jeppe on aika aurinko kans, mutta mä en tiedä miksi maailman ihmeesä se kulettaa Peltorin kuulosuojaimia kokoajan mukanaan. Jos ei ne ole päässä (jolloin pitää kokoajan laulaa ja kovalla äänellä), niin ne on vyötäröllä. Ihh. 

Tää aamu on alkanut niin aurinkoisena, ettei mitään rajaa. Ihanaa! Mä vaan vähän nyt kyllä jännitän, että miten muksut pärjää koulussa, ne kun laitto talvitakit aamulla päälle! Mistä mä olisin voinut tietää että tuleekin kesä ihan yhtäkkiä. No mutta, kai ne osaa vähän vetoketjua raottaa etteivät vallan läkähdy. Me lähdetään nyt kans pihalle. Jesh!

5 kommenttia:

 1. Aurinko! <3 Ihanaa päivää sulle!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi! Onko teillä noin sula maa! ? Täällä vielä varmaan metri lunta. Kesää yritin kovasti tehdä ja viskoin lunta ympäriinsä. :)Taitaa vielä antaa odotuttaa itseään.:) mutta aurinko oli ihana kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myöntää että on :) Täällä oli kuin kesällä tänään <3 Komeeta se lumikin on hei auringonpaisteessa ! Mukavaa viikonjatkoa!

   Poista
 3. talvi-tamineet vielä täysin käytössä,en oo ees ehtiny tarkastella,mistä on puutetta kevättä ajatellen..

  VastaaPoista