torstai 5. maaliskuuta 2015

Jeskamandeeraa!

Terkkuja täältä meiltä. Kevät tulee kohisten, sanotaan ja niinhän se kohiseekin tuolla ojissa ja ikkunoissa (no ei tällä hetkellä, myönnettäköön, nyt ei sada!)

Meillä elellään tätä ihan normaalia elämää, pestään pyykkiä, tehdään ruokaa, kannetaan kasseja kaupasta ranteet siukuen. Lapset leikkii ja oppii uusia juttuja, toiset kotona ja toiset koulussa. Harrastukset pyörii ja kevätaurinko paljastaa kodin sisustustarpeen olevan hätätilassa. And I don`t care *virn*!

 TM (=Tenavien Maailma) testasi kodintarpeiston riittävyyttä. Pusseja oli riittävästi joka lähtöön, mutta leivinpaperi piti mitata että onko sitä rullassa niin jotta piisaa.

 Oli.

 Kätevästi melkein samanlainen rulla kuin alkuperäinenkin, eikö?

 Foliokin näyttää houkuttelevalta tuossa sievästi aseteltuna.

 Mikäs mieltä painaa vaikka jalkojen juuressa kellottaa tikkareita? No kun niitä EI olisi kannattanut kierittää koirankarvoissa senjälkeen kun niitä ooli nuoleskellut, olkoonkin paperit päällä...

 Näyttää tavalliselta, mutta tsekkaas tää: tämä nimenomainen lehti on pesty saippualla, huuhdeltu hanan alla ja sen jälkeen kuivateltu pyykkitelineellä. Ja hyvä tuli! (ai haluat selvityksen? no siis saippuapullo koki kaatumisen lehden päälle ja siellä nyt vaan oli porkkanakakun ohje jonka halusin, selvähän tuo on kuin pläkki että pestä se silloin pittää!)

 Kränämieli...

 Mitä mä teen tällä mun kränämielellä...

Käännänpä pepun tälläi päin ja kaikki on heti paremmin! 

Kokeilkaas te aikuisetkin tota, jos alkaa kiristään!

3 kommenttia:

  1. No tämä! Tätä varten mä viihdyn sun blogissas niin hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Voi leivinpaperi! <3 Eräänkin kerran on saattanu olla rulla tuonnäköinen ja - kokoinen (ehkä) täälläkin, VOI TN :D

    VastaaPoista