tiistai 3. maaliskuuta 2015

Häpeilemätöntä elämää , edelleen


Meillä on leikitty rattaiden sadesuojalla (ja otettu tärähtäneitä kuvia)

 Oltu kainalossa ihan muuten vaan

 Menty edelleen ei-mitään-väliä - linjalla ja kaiveltu pakastimesta pinaattikeittoa

 Kotiäitipoliisit! Ruokapoliisit! Ihan olen kuulkaa antanut lapsilleni makaronia ja kalapuikkoja! 
Ja KETSUPPIA! :D

Hetki meni ennenkuin tajusin miks näytti tältä vielä ruokailun jälkeenkin. Koira oli turvaportin sillä toisella puolella! Meiän imuri...

6 kommenttia:

 1. Siis meidän pojathan ei pienenä syöneet mitään ilman ketsuppia ja makaroni on edelleen nuorten miesten herkkuruokaa, joten ei ole pahasta nuo eineet lainkaan, ei! Ja kalapuikotkin on ihan hyviä. Ajattelin juuri, että laittelen niitä illalla kun pitäisi löytyä pakastimesta ja kukkaro huutaa hoosiannaa nyt jo!
  Sylittely on parasta touhua mitä kotona voidaan tehdä ja kaikki leikkiminen siihen päälle. Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sari, ihana kuulla!, koska kyllä meilläkin lapset jonkinsortin pastaa aina toivovat jos toivoa saavat :D Ja mä olen jo muutama vuosi sitten siirtynyt kuitenkin tuohon tummempaan, että olis edes piirun verran terveellisempää. Makaronissa on sellainenkin hyvä puoli, että tulee nopeasti. Aina ei pysty ootteleen kovin kauaa! Ja kalapuikot on just kans hyviä kun ne säilyy pakastimessa jemmassa :D Mä olen tosi iloinen että kuopukselle on nyt tullut taas sylikausi, ei mikään iso mutta tulee välillä syliin oikein tulemalla, kun tuossa itsenäistymisvaiheessa kun lähti liikkeelle siis, niin tuli täysin sellainen ei-ikinä-syliin- kohta! :D Mukavaa keskiviikkoa sinne!

   Poista
 2. Tuota pinaattikeittoa on pitänyt tehdä jo kauan, mut ku ei muista ikinä :D Kalapuikkoja meillä on taatusti huomenna, ku *hermot menee, kiire on ja ei ehdi mitään koskaan ikinä saada valmiiks*-päivä on edessä, mikä se sun termi oli "suurin rysäys" tai jotain, God help me with that :D Ja noi edellisen postauksen sisustusvinkit oli kans kyl juurikin hyviä, helppoo ja nopeeta; kiireisen äidin pelastus päivään! :D Niin miten muka mulla on kiire? #Kotiäidin elämä!#hyppiijapomppiijokapaikkaankokoaika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Kitta, koita kestää rysäyksen kanssa! Vai olikohan se rykäys? En mä enää muista itsekään... *no ihme*!Toivottavast menee teilläki sukkelaan <3 Meillä ylläripylläri minä olen ainut joka syö pinaattikeittoa niin että nälkä lähtee - ekaluokkalainen tykkää kyllä KOULUN pinaattikeitosta.... :D Meiän kalapuikoista tuli melkos kuivakoita kun melkein rasvattomalla pannulla ne paistoin, oli vähän öljy lopussa ja voita ei tietenkään sitäkään koko huushollissa! Hah! Mutta hyvin näytti pintaa tulevan ilmankin :D (ja arvaa kun kävin kaupassa niin joku valistaja olis saanut verisuonitaudin jo siitä mun kärryjen katselemisesta, kun siellä oli kilokaupalla voita ja muita rasvoja eeeh heh heh....). #koitajaksaa #yhdessäsäntäillään ! <3

   Poista
 3. Kuule kalapuikot on ihan hyvää evästä ;D Jos innostaa, kokeile joskus laatikkoa kalapuikoista ja peruna-sipulisekoituksesta. Kerroksittain kuten lasagne, suolaa ja mustapippuria, kermaa perään. On yllättävän perus-asiallisen makuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Taru! Ja mahtava resepti, otan heti talteen!!! Tsaijai, nyt tuli vesi jo kielelle :D

   Poista