tiistai 24. helmikuuta 2015

Sielunhoidollista lomanviettoa


Poika sai synttärilahjaks toivoa jotain ja niin oltiin päivä Tampereella, syötiin Pancho Villassa ensiks vatsamme täyteen ja sitten hän valkkaili itselleen vähän vaatteita kun kierreltiin siellä täällä. Jälkkäriks vedeltiin Minetti-jäätelöstä melkoiset palleroiset suuhumme,herkun tarve oli niin kova ettei kuvia huomattu kyllä ottaa kukaan! Mahtava tapa viettää sadepäivää, mulla on kyllä niin hauskat mukulat ettei oo tosikaan. Junakyyti vei ja toi taas kätevästi, niin ei tarvinnut miettiä parkkipaikan etsimisiä (tai mahtumisia niihin parkkiruutuihin tolla isolla autolla), kun hurautettiin vaan tohon Vammalan rautatieasemalle ja hypättiin veeärrän kyytiin.


Mutta oltiin me jo aamustakin ahkeria, yks laps oli jo soittotunneillakin puoli kymmeneltä, kun viulunsoiton opella on jotain mejnoja tulevaisuudessa, niin näitä tunteja on lomallakin niille joille sopii. Mies fiksaili sitten sitä turvaporttia meille ja aika hyvin onkin nyt siinä jonkinmoinen järpäke paikoillaan. Koiraparka vaan on nyt ihan hämillään, kun ei tiedä kummalla puolen haluaisi niinkun aikaansa viettää, joten viettää varmuuden vuoks kokoajan siinä portin vieressä.

Nyt sitte telkkua ja leikkimistä - itse asiassa mies tuolla kolistaa legoja niin kovaa, että mitähän se on keksinyt, kun pienten kans siellä jotain värkkää! Uskallanks mä mennä ees kattomaan?! Mutt mä luulen, että satsi pyykkejä on jo valmiina kuivumaan ripustettaviks, joten moipat ja heipat ja hiihelkäähän ilolla, te jotka lomaa vietätte. Muille tietysti muutoin reipasta eloa!

4 kommenttia:

 1. Kyllä on osannut kaveri lahjansa valita. Tuollaisen hampparin minäkin haluaisin. Mukavalta kuulosti päivänne kaiken kaikkiaan. Meillä lomailtiin jo viime viikolla ja sitä ennen olin viikon töissä ja pari aiempaa sairaslomalla ja blogihiljaisuudessa, joten on pakko vähän tutkailla näitä sun aiempiakin juttujasi. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - samoin hyvää loppuviikkoa sinnekin :) Joo meillä nuo isommat on ottaneet tavaksi, jos kysyn synttärilahjatoivetta, keksiä jotain tuollaisia vähän niin kuin elämyksiä :D No onhan ne elämyksiä kun maaseudun sydämestä lähdetään Isolle Kirkolle :D :D Ja meitä tosiaan yhdistää tää rakkaus syömiseen <3 <3 <3 Saatetaan puhua jostain annoksesta vuosien takaa vielä tänä päivänäkin......

   Poista
 2. Ihana synttärilahjatoive teidän pojalla :) Tuli nälkä, turhan herkullisen näköinen tuo annos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis huh huh, jos et ole Pancho Villassa käynyt, niin älä menekään, ehhh hehh, siis siellä on mun makuun ihan liian hyvää ruokaa! Miehen kans ollaan otettu kun kerran vuodessa käydään, niin sellainen... öö olikohan se joku sipulipihvi. Ihan sairaan hyvä! Tulee sellaisella tirisevällä kuumalla pannulla siihen eteen...... nammmm.... :D

   Poista