torstai 19. helmikuuta 2015

Puolesta ja vastaan

Kylläpäs nyt on ollut näitä
*Auer - vapauttava tuomio ei silti kerro onko hän syyllinen vai syytön, se kertoo että koska poliisin rikospaikkatutkinta tehtiin huonosti vuonna 2006 (tai sitä ei tehty kunnolla ollenkaan) niin ei voida kertoa onko henkilö syyllinen vai syytön, jolloin häntä ei tuomita. Täh?

*Soini- haluaa keskustelua vihapuheista ja kertoo saamistaan uhkailuista samassa yhteydessä. Toisen puolueen edustaja sanoo suoraan Soinin itse hyväksyvän rasismin omassa puolueessaan. Kolmas vielä erimmän puolueen edustaja kertoo, että vuosikausia uhkailupostia on hälle tullut, eikä se ole mikään uusi uutinen. What?

*42-vuotias nainen - mitä on tarkoitettu niin kuin tekeväksi? Ei ainakaan lapsia näköjään enää ja silti toisaalta toiset kyllä. Ei kuitenkaan vanhuuttakaan vielä, silti siltä kuitenkin tuntuu useammin kuin usein. Seotako tässä pitäis kun ei kukaan kerro mitään suuntaa? Wtf ?

*Ura- pitäis tehdä sitä mikä tuottaa itselle mielihyvää, ettei tule burn out ja mene elämä hukkaan. Silti pitäis tyytyä siihen mitä on, vaikkei tykkäiskään, koska työttömiä on niin paljon ettei saa ruveta kiittämättömäks patskiaiseks ja alkaa valkkaileen hommia. Lapset ne vasta äitiä tarviikin, maailman tärkein homma! Mutta lopunikää ei ole kotona kuin äveriäät tai höveliäät ja kumpiakaan ei taideta olla. Juueivarmaankiinnostaiskaan tähänsyssyynvielä miettiäjotaintulevaisuuttakin?

Ja vielä
*Nuha - kitistää ja tukkeuttaa, valuu ja röhisee, mutta ei vaan voi sitten kunnolla petiin kaataa. Jättää senverran aina voimia, että ylös kuitenkin pääsee, vaikka huvittaa yhtä paljon kuin norsun pierun haistelu. Lataa akkuja vaikka laturi onkin rikki?

Että tämmösiä. Ihmekkä ettei musta kuulu mitään (järkevää).

5 kommenttia:

 1. Näit on nyt riittänyt joo, niin uutisissakin kuin sit ihan elämässä itessään :) Sun listalta puuttuu hei vielä se sote, sekin soutaa ja huopaa eikä kukaan tiedä, että aikooko se lentää, uida vai kenties vaan räjähtää käsiin. Tehdään, muttei tehdäkään, vaikka tehdään kumminkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oumai, sote siis unohtui vallan, vaikka sitä just mietinkin. Kun poliitikot ei ole itsekään varmoja että ollako vai eikö olla! Mä en oikein päässyt perille kun kuuntelin haastattelua aiheesta: yksi sanoi että joo perustuslaissa on jotain joka tekee tästä laittoman ja se on otettu esille jo ajat sitten, mutta ei haluttu kuitenkaan keskyttää prosessia ettei se prosessin eteen tehty työ menisi hukkaan! M-i-t-ä ? :D

   Poista
 2. No, voi ja voi! :( Toivotaan et huomenna on päivä (pikkuisen) parempi! <3 Ja jos ei jaksuhalit riitä, niin tiiät kyl et jos tukee tarviit enempi, mistä tavoitat :) Mut jaksuja ja haleja <3 Ja järkevä oot aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kitta <3 mä itseasiassa laitan sulle kohta postia :D

   Poista
 3. miks uutiset on aina negatiivisia? Eiks maailmassa mittää positiivista tapahu? Kysynpä vaan :D Siks mä oonki ihan uutis-pimennossa :P

  VastaaPoista