torstai 19. helmikuuta 2015

Kukkuluuruu, täällä ollaan -jotenkuten

Junioriin iskenyt kuumeilu on suurinpiirtein häneltä kyllä ohi, mutta köhänuhakuumeilijoita on nyt muitakin ja itselläni on nenä niin täynnä räkää, ettei mitään rajaa.


Koska täällä nyt kuitenkin pitää erinäisiä toimenpiteitä tehdä eeevridei, huolimatta siitä jaksaisko niinku tai viittiskö niinku, niin olen ihan pläähkis. Mutta eiköhän tästäkin taas päästä, johan tuo hiihtolomakin on ensiviikolla edessä, että jos samaa rataa mennään kuin edellisellä lomalla eli joululomalla niin meillä taas vaan maataan reporankoina ja ollaan kipeitä. Ärsyttäis, jos ei olis ihan-sama-fiilis nyt pinnalla enempi *virn*.

Tänään muuten on ihan vesikeli. En kyllä muista tämmöstäkään talvea olleen, että joka toinen päivä on talvi ja jokatoinen kevät tai kesä melkein. Mutta parempi tää on kuin se, että koko talven olis syksy, if you know what I mean...

P.s. Vielä äkkiä yks tosi hyvä vinkki sisäpuuhailuun, jos on oikein kilpailuhenkeä ilmassa eikä jaksais niinku aina sitä juoksemista kattella *heeh*: palapelien kokoomiskisat! Me ollaan otettu aina vaan vaikeampia ja vaikeampia pelejä käyttöön ja kun on kisa kyseessä, niin neljävuotiaskin keskittyy ihan sata lasissa hommaansa. Arvatkaas oonko hävinnyt muutamat kerrat!

3 kommenttia:

  1. Täälläkin sataa rehellistä vettä. Ja tiet on ihan järkyttävässä kunnossa ajaa; tuo maantie joka johtaa meiltä esimerkiksi kirkonkylälle, on ihan peilijäällä - ja vesi siinä päällä. Köröttelin Maalistytön hoitopaikkaan noin neljääkymppiä - ja välistä sekin tuntui liian hurjalta vauhdilta. Onneksi takana ei ajellut ketään.

    VastaaPoista
  2. räkää ja räntää...ei kuulosta kivalta ei :( mutt onneks niistä molemmista selvitään ;) toihan on kiva idea,palapelien kokoamis-kisat :D

    VastaaPoista