torstai 1. tammikuuta 2015

Tervetuloa uusi vuosi, sua onkin ootettu!

Ihana uudenvuodenaatto! Kuva on otettu ikkunan läpi ja kännykällä, mutta asia tullee varmaan selväksi siitäkin. Kivaa oli, ilma oli sopivan leuto ja kuu katseli taivaalta yhtä yllättyneenä luultavasti kuin mekin noita värien kirjoja. Kuopus nukahti katsellessa mun syliini (daa!) ja pääsikin petiin siitä samontien. 


Näillä(kään) ei ollut hätäpäivää, hyvin näytti sujuvan yhteiset kiehnäämiset.


Mä löysin radiokanavan (tais olla kyllä Iskelmä sitten loppujenlopuksi, mutta kun meillä ei täällä sisällä kuulu kaikki kanavat kunnolla - ja talon toisessa päässä kuuluu eri kanavia kuin toisessa, joten kun kannoin ration olkkariin, oli hämmästys suuri kun hyvää musaaa raikasi ilmoille!) ja kuuntelin koko illan ihania retrobiisejä! Oi!


Vähän himmeetä menoa! Tää on tietysti ajalta ennen raketteja, kun Rudikin siinä asioitaan toimittamassa (ei meillä oikeesti noin pimeetä ollut...kai). Mä vielä kuulkaa illanpuhteiks paistoin pari pellillistä pullaa ja yhden pellillisen patonkia ja meillä oli aika ihanat keskiyönsyömiset. Lapsien sormia poltteli voisilmät pullien päällä ja posket punaisina sitten napsivat pöydän ääressä lämmintä herkkua suuhunsa pala palalta. Vieläkin meillä tuoksuu ihana leipominen! Karkitkin jäivät kakkosiksi noiden uunituoreiden herkkujen äärellä. Ja kyllä tuli hyvin uni joka simmuun sen jälkeen! Baibai vanha vuosi!


Tatta-daa, näin sitä vaan ollaankin jo vuodessa kakstuhattaviistoista! Ja minä aloitin sen oikein reippahasti lenkkeilemällä! Ehkä ainoan kerran ikinä ei tullut yhtäkään autoa tai muuta liikkujaa vastaan. Koko reissun aikana! Melkoinen saavutus. Ilma oli ihanan leppeä, sumuinen - ja liukas kaikilta muilta osin kuin tolta kuvassa näkyvältä kohdalta.  Mutta aika hyvin mun tossut piti, vaikka oli toi karvanassukin mukana...Vaikka paljon onkin muuttunut, niin en mä silti noitä elukoita osaa edelleenkään kuvata ! Joo , päätön koira jossain ruskeessa ojanpenkassa ja mun tossunkärki. Vau. Tästä ei toisaalta voi kuin parantaa (vaimitensemeni)! Nyt oon kuulkaa ihan saunanraikas ja rupian miettimään päivän ruokaa. Lienee jjauhelihapihvejä ja pottua. Mukavaa torstaita kaikille! Vuoden ekaa!

4 kommenttia:

  1. reipasta meininkiä vuojen vaihteessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kato ei voi sitten sanoa kesken vuoden , että ei se alkukaan nyt ollut kovin hääppönen :D

      Poista
  2. Mä kattelin tuota kuvaa ttyhjästä tiestä ja pelloista ja totesin olevan ihan äärettömän kiitollinen siitä, etten enää asu maalla. Melkein rupesi masentamaan, kun on tyhjää vaan silmänkantamattomiin ja sumua ja harmaata ja loskaa ja... Hyvä kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattele kuinka erilaisia ihmisiä meitä tääl onkaan, toi on meinaan ihan parasta mun elämässäni! Että saan kulkea ihan yksin ihan keskellä tyhjyyttä, on leveyttä ja laveutta joka suuntaan. Ihan parasta! :D Ja toi sumukeli on mun lempparikelejä ever kulkea tuolla, niin happirikasta.... <3

      Poista