perjantai 9. tammikuuta 2015

Soon elämätä and I love it!


Jotkut kävi luistelemassa... (ja tuli luistelemasta)!


Ne ei olleet kuitenkaan nää kaks hurjaa :)


Mun lempi. Kukatkin.


Do I need to say more :)
 Joka kotiin kuuluu Felix. Jos ei ole, niin äkkiä hakemaan. *pyrsk* Joko pääsen? Maailman paras (äiti ja) ruokaneuvoja- awardseihin?

6 kommenttia:

 1. Kyllä on niin kotoisan oloista. Noin ne meilläkin aina tuppasi jäämään luistimet pitkin lattioita. Nykyisin aikuiset miehet ymmärtävät sentään viedä ne pesuhuoneen lattialle kuivumaan. Jos nyt sattuvat ehtimään jäälle.
  Kauniita ruusuja!
  Ihanaa ja vauhdikasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin just että yhden pojan varusteet ei ole edes kuvassa, ne oli sentäs jo sielläpäin missä pitikin eli kuivumaan menossa :D (edes menossa) . Kiitos, mies toi mun lempikukkiani ihan muuten vaan - vähänkö parasta! Ihanaa viikonloppua sinnekin, saas nähdä tuleeko pyhänä pyry!

   Poista
 2. Tolla Felix-ketsupilla pääsee pitkälle -todellakin-! Kokemusta on...Kyllä sä varmaan pääset niihin awardseihin :D (And thanks a lot!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeesh! Ja kiitti, mitä mä laitan päälle... :P you are welcome!

   Poista
 3. voih,noin pieni kepsutti-purkki ei riitä meillä mihinkään...Ja mä aina uhoan,etten kuuna päivänä sitä osta :) Silti sitä vaan kummasti ilmestyy tonne jääkaapin perukoille...
  Meillä ei noita kamppeita löydy sisältä,viiän ne varastoon. Tosin siitä ei oo takeita kuivuuko ne? tuo buumi ku on vasta iskemässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin kertoa ettei riitä meilläkään, vaan pakko ostaa kun ei kaupassa ollut taaskaan isompia! Mä en itse edes käytä ketsuppia mutta lapset ne lapset.... hahaa, ja mies! :D Joo siis meillä lapset laittoi ensin nätisti itse kamppeensa kuivumaan, jonka jäljiltä mä sain laittaa ne uudestaan kuivumaan, kun nehän oli päällekäin ja myttyrällä ja ihan kiemuroilla. Nyt mä sanoin että ihan reteesti vaan siihen lattialle niin mä ripustan :D

   Poista