maanantai 26. tammikuuta 2015

Sims ala pim


Aina ei mee! Tän nimi vois olla vaikka "äiti kävi vaan vessassa". Oli otettu muroja ja laitettu niitä kippoon. Ja siitä nähtävästi oli kuviteltu olevansa kevään kylvöhommissa. Meinannu liinakin pudota siinä vauhteessa.


Paikalle tullessa tää kyseinen tyyppi pisti töpinäksi, että ehtis tallata mahdollisimman monta muroa mattoon. Aika monta ehtikin! (Ja pai tö vei, neljävee imuroitti.Hälytyshälytys, lapstyövoimankäyttöä nähty!)


Näin käy kun laskee puhelimen pöydälle ja luulee sulkeneensa sen. Ottikin kuvan. Vau.


Näin taas käy kun yrittää olla hehkee bloggari. Ei voi olla, muttakun on. Paita nurinpäin. Kannattais kattoo sitä peiliä vähän useemmin (tai edes ollenkaan)!


Ja sitten oi ruokaa. Ehkä maailman vähitenhienoiten aseteltu, mutta oli se hyvää! Kuis teillä menee? oliks yhtä magee päivä kun mulla?

11 kommenttia:

 1. Touhukasta jälkikasvua! Ja sulosta perusruokaa!
  Ja älä siitä paidasta välitä, päin vastoin: kun on nuttu nurin, niin on onni oikein!
  Haleja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, ei ole hiljaasta poika täällä tontilla nähtykään :D oi kiitti, kyl mun kelpaa <3 halit takaisin!

   Poista
 2. Vilinää on teillä riittänyt. Meillä nuorimmainen on nyt keksinyt kaappien availun, pitänee alkaa jotain virityksiä niihin tehdä.
  Täälläkin on oltu paidat nurinpäin, monet kerrat. Mut eihän tuolla väliä. Mulla on aina pähkäily mitä sapuskaa sitä tekis kun aina on joku joka ei tykkää. Mutta vaikeehan se on miellyttää kaikkia. Eiku hei onhan se perus makaroonilaatikko joka kelpaa kaikille. Mut ei sitäkään montaa päivää peräkkäin (eikä taida kovin ravitsevaakaan olla pitkän päälle...).
  Kiva muuten kun kävit piipahtamassa blogissani. Hyvää päivänjatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pihkura, toi kaappien availu on kyllä melkomoista, meilläkin kun on keittiössä VAAN alakaappeja, ei siis yläkaappeja ollenkaan, paitsi kaks isoo komeroo sitten, mutta alempaa nekin auki saa :D KAIKKI on vapaata riistaa - ja hyllyille kiivetään jos ei muuten yllä! Siinä tulee hiki otsalle aika pikaseen , äitillä meinaan :D Koitas sääkin siellä jaksella! Joo toi on aina ihan kamalaa, kun jonkun herkku on jonkun inhokki ja sitten kysellään ja tivataan että miks just tänään dissaat mua! :D Makaronilaatikko meilläkin uppoo ja kaikki makarooni yleensäkin. Mä teen sitä edes tummana, niin jos ois hilkun verran terveellisempää, edes hilkun.... Kiitos kommentista! Mää piipahtelen :) (välillä tosiaan piipahtelen kun puhelimella selaan ja keskeytyy jostain syystä, sitten luen yhtä lausetta noin kymmenellä piipahduksella :D ) Mukavaa illanjatketta!

   Poista
 3. Ostin pukkikonvehtipussin ABC:ltä, kun halvalla sain ja nyt oksettaa! Yök! Lapsi tarvii huomiseksi sukset. Ei paljoa auta äitin olla nyssi kipeä vaan pakko lähteä suksikaupoille! Puuuuh! Kivoja kuveja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, mitä sää oot menny tekeen :D *nam* No suksi kaupoille siittä ;) Täänks, vedä jo henkee ettet läkähdy <3

   Poista
 4. Oi mitä ruokaa!!! Mulla on nälkä =DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotisellaista, ei mitään kommervenkkeja :D Saikko sää mahas täyteen? :)

   Poista
 5. vauhtia piisaa :D ai paita väärin päin,enpäs huomannu :P ku iloiset,nauravat ja elämän-myönteiset kasvot ;)
  porkkana-raastetta,siis meillä menee nykyään varmaan 4 kiloo porkkanoita viikossa :O

  VastaaPoista
 6. Tuttua, tuttua:)
  Mutta hei, ihana liina teillä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Se on tyypillistä mua: kun en osannu päättää väriä niin otin tarpeeks monivärisen että on suurinpiirtein kaikki siinä samassa :D

   Poista