sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Piste piste piste

Täällä pyryttää ihanasti. Koko maisema on ihan valkoinen ja valaisee talon sisäpuoleltakin. Asteita ei ole kuin muutama hassu siinä nollan ympärillä, siellä on siis aivan must- ulkoiluilma! Sellainen silmälasit-taskuun- ja-huivi-naamalle -keli. Lapset pulkkaan ja menoksi *huutaa hän itselleen, vähän tehottomasti kuitenkin vielä*. Täksi päiväksi ohjelmassa olleet ystäväperheen synttärit on valitettavasti peruuntuneet, kun jokaisen lapsiperheen kauhistus -ykä- iski juuri sinne minne ei pitäisi. Voi pientä sankaria *oivoi*, mutta pian me jo kuitenkin toivottavasti nähdään.

**************
Nyt on kuitenkin aika sanoa muutama sana tästä bloggaamisesta tällä hetkellä. Se on yhtä aikaa sekä aivan superia että ihan lapsellista katseltavaa. Lapselliset huutelut kommenteissa ja posteissa- enough is enough. Toivoin niin, ettei kommenttien tarkistusta tarvitsisi ottaa taas esiin. Se on niin hankalaa ja työllistävää *sanoo laiska muija*. Mutta kun ei jaksaisi niitä "haista paska senkin ruma läski muija ja lähde jo helvettiin täältä yhteisöstä" - juttuja katsella kovin montaa kertaa. Se on niin surullista, ettei oikein tiedä, miten heitäkään voisi auttaa? Toisaalta, kun kommenteissa on tarkistus etukäteen, huomaa kaikki aiempiinkin postauksiin tulleet viestit ja niihin on helpompi vastatakin. Toivoisin kuitenkin, että kaikki halukkaat voisivat sanoa kirjoituksistani jotakin, jos haluavat (ja tähän väliin pieni pyyntö: jos joku ei pysty kommentoimaan teksteihini, niin jos mitenkään vois laittaa ilmoitusta sähköpostiini siitä. Tässä on varsinkin internet explorerin kautta ollut ongelmaa, ettei kaikkien viestit lähde, chromella toimii paremmin nähtävästi. Sama vika on itsellä kuvansiirrossa.).

Ja sitten olette te ihanat, joiden kanssa vaan synkkaa. Joiden elämään syvemmällekin olen päässyt kurkistamaan ja tunnen suurta myötätuntoa. Joiden kanssa olen ihan ystävystynyt ja toivottavasti näin on jatkossakin. Ja te kaikki hiljaiset lukijat, jotka uskollisesti seuraatte paikasta toiseen ja kuljette mukana. Korvaamatonta! Häkellyttävää! Itsekin olen seurannut joidenkin ihmisten blogielämää jo, hmm, melkein kymmenenkin vuotta (jos en ylikin)! Se on pitkä pätkä se. Pitkä pätkä tyystin erilaisia perheitä ja ihmisiä, tyystin erilaisia tapoja kasvattaa, tyystin erilaisia tapoja kirjoittaa. Aivan mahtavaa, miten rikastuttavaa!

**************

Katsotaan. Mihin tästä vielä päädynkään, mutta sen tiedän että enempää ei tarvitse ottaa vastaan kun viitsii kantaa. Hah! (no sinne pyryyn nyt ainakin päädyn, ihan oikea paikka mulle :D )

11 kommenttia:

 1. Mull on tarkistus vain siksi, että huomaisin kaikki kommentit :D Tosin hiljalleen alkaa ilmeisesti iskeä sensuroinnin tarve.

  Ihme pyöritykseen oot kyllä joutunut o.O Saahan sitä ihminen pahasta mielestään kertoa, oli siihen sitten syytä tai ei, ihan yhtälailla, kun saa kertoa hyvästä mielestäänkin. Blogit, kuten monet foorumitkin, tuntuu olevan vaan toisille aikuisten hiekkalaatikko. Tapellaan lapiosta, mätkitään kaveria ämpärillä päähän, viskotaan hiekkaa silmiin, ja kuten oikeassakin maailmassa, kukaan ei toru rumasta käytöksestä saati ohjaa toimimaan oikein. Jos pidät puolias, oot vaan herkkis, joka ei kestä kritiikkiä.

  Kritiikki on kritiikkiä, kakasta ei tule rakentavaa kritiikkiä vain sillä, että se niin nimetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on, juurikin näin :)

   Poista
  2. Oon kuullut useammaltakin taholta, että tietyt yhteisöt on vähän "hiekkalaatikkomaisempia", kuin muut. Koitahan jaksaa! <3

   Poista
  3. Kiitti! Ja siis mähän vaan kirjoitan - en ole missään niissä ryhmissä edes :D Mutta kynä se se onkin vaarallinen miekka - indeed <3

   Poista
 2. Komppaan SanKaria kans!! Pyryttämiset rules, saa tehdä lumitöitä!! <3 Meilläkin osa ykää, jee :/ *mattopyykiltä just tulin* :D Vielä naurattaa, kohta ei! (ensiyötä odotellessa!)

  VastaaPoista
 3. Siis jumalauta oikeesti???? jaksaako joku todellakin lähettää tollasta paskaa. hahah mä en siis nähtävästi menetä mtn kun en ole yhteisössä =DDD kommenttien tarkistus päälle ja anot pois, niin rauhottuu kakkaliikenne kummasti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Välillä tosiaan tulee sellainen olo rumaa kommenttia lukiessa, että jestas mikä täällä onkaan ikätaso? Itselläni on kommenttien tarkistus päällä juurikin sen vuoksi kun blogini alkuaikoina niitä ilkimyksiä oli enempikin liikkeellä! Mutta hei, nykyään tulee tosi harvoin paskaa niskaan..johtuisko juurikin tästä että kirjoittaja ainoastaan näkee itse ensimmäisenä ne kommentit? Ettei ne lävähdä heti koko kansan riemuksi postauksen alle.. tiedä sitten.. tai sitten yksinkertaisesti meikäläinen on vakuuttanut kaikki lukijat :D:D jep, perfect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Salla! Todellakin olet :D uskomatonta että sunkin blogissa niitä ollut, mä jotenkin olen uskonut aikuisten ihmisten hyvyyteen aika pitkälle... jotenkin. No mutta aivan mahtavaa on tääkin että sunkaltaisia ihmisiä on tullut löydettyä <3 kiitos kommentista!

   Poista
 5. halaukset <3 jos ei jollakulla oo itellään hyvä olla,ni se pitää sit työntää toisten niskaan :( mutt,ei välitetä niistä,annetaan moisten olla omassa arvossaan...
  Selkeämpää on miust seurata kommentteja ko itte käy ne hyväksymässä..
  ps.Niin,kiitos ku oot olemassa ;) <3

  VastaaPoista