lauantai 10. tammikuuta 2015

Ookko sää täälä? No ekkai.

Netissä erilaisiin kirjoituksiin kommentoijilla on ihan sellainen oma pyhä moninkertaisuutensa, ootteko huomannut?

1.Tyyppi.
Vihaan kaikkia ja varsinkin juuri tätä kirjoittajaa. Vihaan ja halveksun sen tapaa käyttää kirjaimia ja ottaa kuvia, sen surkeaa elämätyyliä, tapaa nauraa hymiöillä ja olla parempi kuin muut. Huonompi se on ja vihaan kun se ei ymmärrä sitä itse. Siksi säännöllisesti luen sen vihastuttavia tekstejä ja kerron sille kuinka kamala se on. Ja siitä tykkäävät kommentoijatkin on kamalia ja kerron senkin niille. Koska vaan vihaan.

2.Tyyppi.
Ai säKIN tykkäät mansikoista! Niin mäkin ! Oi kun sun tapas kirjoittaa mansikka on niin ihana!! Mä haluaisin olla niin kuin sä, saako noita just samannäköisiä mansikoita jostain täältäkinpäin, kun sulla on tossa ihanassa mansikkakuvassa? Toivottavasti sut äänestetään mansikkakuningattareks, koska sä vaan oot niin makee! Mä alan kans kirjoittaan blogia mansikoista ja sopiiks sulle että otan kans kuvia niistä mansikoista niin kuin säkin? Kävin muuten ottamas samanlaiset mansikanpunaiset raidat kun sullakin on ja nyt kaikki sanoo, että näytän ihan sulta! Mä niin odotan että sä kerrot sun mansikanpunaisen huulipunan merkin vielä, niin käyn heti ostamassa sitä sata puikkoa, maksakoon mansikoita vaikka...

3.Tyyppi.
Yhm. Voihan sen noinkin sanoa. Tai toisin. Itse en sanoisi ollenkaan. Enkä sanonut itseasiassa tätäkään. Pah.

4.tyyppi.
Mutta miksi sä olet kokoajan ihan erilainen, epäilen että olet feikki henkilö! Eilen olit pirteä ja tänään väsynyt. Ei ole nyt johdonmukaisuutta sun jutuissa. Epäilen, ette edes itse kirjoita tätä blogia, vaan sen tekee joku muu epäilyttävä henkilö. Epäilen lukeeko tätä edes kukaan, itse käyn vain tarkistamassa kuinka sulla taas menee, koska epäilen ettei sun elämäsi tule koskaan olemaan tasapainoista. Epäilen ettet edes lue tätä kommenttia.

5.Tyyppi
Tutkimuksessa, jonka linkitän tässä, on sanottu asiasta tällä tavalla (linkki, klikkaa!).  Toisaalta tässä artikkelissa, jonka linkitän tässä, on myös keskusteltu asiasta viime kesänä (linkki, klikkaa, ja tässä toinen linkki, klikkaa). Itse kirjoitin tästä tässä postauksessani (linkki, klikkaa) ja siitä on kirjoittanut myös tämä ja toma bloggaaja (linkit, klikkaa klikkaa) näissä ja noissa kirjoituksissaan (kliketi kliketi klik).

6.Tyyppi.
Sulla on ruma naama.


Numeroimaton tyyppi, on tietenkin se vee niin kuin viksuihminen, joka kommentoi puolesta, vastaan tahi neutraalisti, kertoo että joo pointti ymmärretty vaikkei siinä yhtymäkohtia omaan elämään just sillä hetkellä oliskaan. Ja että kyllä se siitä. Täällä ollaan.

Tää vaan on niin tän kaiken suola ja sokeri *tykkää niin että.... halkee? * :)

P.s. Mä löysin kyllä oman numeroni  :D


5 kommenttia: