perjantai 9. tammikuuta 2015

Lapsityövoimaa ja erään kliseen synty


Annoin mä niille sentäs ruokaa! (Pliis, tsek it aut kuinka mulla EI ole dieettieruokaa lautasella... huokaus soikoon.)

Masu täynnä oli hyvä alkaa leipomustöihin. Anteeks nyt vaan kun tää työnantajaäiti oli niin törkeä ettei mitään työasua antanut, ihan mentiin siis unipöksyillä. Ja kyllä, tuo lapsi on lähes aina ilman paitaa. Mutta se on ihana ja se on mun :)


Meillä ei ikään katota! Sokerinripottelijaksi on yksivuotiaastakin. Ja maistelijaksi. Päästi ilmoille Ison Äänen kun kannoin hänet kauas  pois raesokerikipon ääreltä. Nyt se sitten tapahtui, sokerialtistus! Jos häästä tuloo isona karkkiholisti, niin tässä se syy sitten piili. Sori poikani! Äiti rakastaa sua :)


Näistä tuli hyviä! Söin kaks. Isointa ehkä. Ja se ihana tuoksu tarttu mun hiuksiin, niin että kun ajelin autolla niin koko kärri hais pullalle vielä tunnin päästä seuraavallakin reissulla! Tsekatkaas siis tää:


Ihan kirjaimellisesti pullantuoksuinen äiti! 
Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ei taida pullava:n tuoksuinen äiti pärjätä pullantuoksuiselle, mut eihän tää mikään kisa ollu, nounou, niin varmaan! Muuten vaan kateellisena täällä lueskelen :D Ja mitä sitten söit, ku en näe, vai haenko suurennuslasin? :D *enhän mää mikään utelias oo, mut voimat alkaa olla back - huonoista vitseistä päättelisin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noei! Eikun juupas, meillä on aika usein pullavaa, kun joku niistä on laktoositonta ja meillä käy usein laktoosittomia vieraita (ja mä en sitä ikinä muista kun pullaa itte leivon) :D Että hyvin enee mutta menköön! Jaa eksää nää mitä mä söin - no makaroniajajauhelihaa kamalan kasan, oli siinä kyllä salaattiakin. Hiukan. Sun huonot vitsit on aina hyviä ehhhehhh!

   Poista
 2. <3 ihgua <3 meilläki muute noi 2 pienintä muksua huitelee päivät pitkät vaippasillaan,ku on niiiiiiiiiiiiiin kuumaaaaaaaaaaa :O vaikka mittarissa ulkona näyttäis -25 ni nää ei millään huolis vaatteita päälleen..Lämmin-verisiä vissiinki..
  hyvän näköistä pullaa siellä tehty,se tuoksu levis tänne asti ja vesi herahti kielelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, mä aattelin joskus että meillä ollaan ainoita kun kaikkien muiden (blogi)kuvissa lapsilla on vaatteet päällä <3 oi, mä olisin niin keittänyt sulle pullakahvit jos olisit lähempänä <3

   Poista
 3. Meilläkin pyörii lähes aina 2-4 paidatonta poikaa! Ne on ihan parhaita. Sukat niitä myös ahistaa ja sukkahousut tuntuu varmaan reaktioista päätellen tyyliin pakkopaidalta.......
  Eiks oo ihanaa olla pullantuoksuinen äiti!! Ja niin ihanaa että säkin huomaat tollaset hommelit niin ku hiukset, joiden ansiosta autokin sai osansa tuoksuista. Ihanat arjen pikku asiat. Rakkautta. Tärkeyttä.
  Halitus teille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää paidattomia, aivan mahtavaa! Juu sukkia ei todellakaan pidetä täälläkään :D Ja jos totta puhutaan tämän hetken tilanteesta, niin meidän kuopus ottaa jo vaippaakin pois itse.... huoooh... Kyllä ne pient isot asiat on sitä parasta <3 Halit teille takaiisin!!!

   Poista
 4. Pullava pullava.... <3 Hyvä meno ja tekemisen meininki - SAMAISTUMME!!!!!!! T.MarjoKoo

  VastaaPoista
 5. Täältäkin ilmoittautuu paidattomien lasten äiti joukkoon mukaan! ;) Varsinkin kesän jälkeen, se että saa lapsille yleensäkään mitään päälle on plussaa. Luonnonlapsia nämä mukulat! ;) Kivaa lauantaita teitille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin totta muuten! "Miten niin mun täytyy laittaa kengät, mikä syksy!" :D Kiitti ja samoin :)

   Poista