maanantai 12. tammikuuta 2015

Ja vastaus on?

Huomenta. Miten tämä päivä nyt tästä lähteekään eteenpäin? Onko koululaiset nukkuneet tarpeeksi, miten aamupala maistuu? Tuliko illalla katsottua kaikkien liikuntatunti-status nyt vielä kerran, oliko ne sukset laitettava mukaan vai sittenkin sisäliikuntavaatteet? Ja kelle? Missä on kaikkien ne paremmat hanskat, eikä ne jokaisesta saumasta ratkenneet varasellaiset? Onko eriparikäsineet löytäneet parinsa koulukavereiden keskuudesta? Paljonko on pakkasta? Onko pitkät kalsarit sulla siellä alla? Kenen maitolasi on tässä juomatta? Kävikö koira jo ulkona? Miten niin meillä on kuollut päästäinen yläkerrassa?!


Meneekö niillä nyt koulupäivä hyvin? Eihän kenenkään naama nyt palellu? Miksei tuolla ollut pipoa? Lähtikö se auto käyntiin? Miten tässä taas päästään illaksi harrastusrytmiin? Kuka herätti kuopuksen? Kävitkö jo vessassa? Banaanijugurttia vai hedelmäpommia? Onko sulla siinä märkä vaippa? Mitä sulla on suussa? Missä mun kahvikuppini on?

Missä se puhelin soi? "Mitkä kaksi sähköpostia"? Mihin sä laitoit äidin kellon? Kuka vei mun leipäni? Syötkö vielä toisen? Laitetaanko kinkkua?

Mitä sitä tänään tekisi ruuaksi? Pitäisikö imuroida? Leikitäänkö näillä heppajutuilla? Mitä sä haluat soittaa? Etkö sä löydä marakasseja? Piippasiko pyykkikone? Mikä sininen gormiitti?

7 kommenttia:

 1. Kohta onkin jo ilta ja monta juttua taas puolitiessä, kesken ja hukassa :D Maanantaita!

  VastaaPoista
 2. voi ei,yhtä kysymysten merta joskus nää aamut :) kummasti niistä vaan selvitään...

  VastaaPoista
 3. Miten niin oon hukassa, jos kaikki lapset puuttuu? :D

  VastaaPoista
 4. Että sellaista suurperheen normiaamua! Tuhat ja yksi kysymystä eikä välttämättä yhtään vastausta....Että sillä tavalla. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista