perjantai 23. tammikuuta 2015

Helpotus ja huokaus

 Kaikki vielä edessä...

 ...ja kun kaikki oli ohi. Paitsi äreä herääminen ja vielä tunnin tirsat :)

 Kotimatkalla täys vauhti jo päällä!


...kaikki onneksi sujui hyvin nukutuksineen päivineen, mutta ällistyttihän se meitä kaikkia mitä sieltä nenästä löytyi: vaahtomuovipatjan iso palanen. I told you so! Huh.

10 kommenttia:

 1. Kaikkee ne kyllä. Hyvä, että meni hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa <3 Uskomatonta, mitenkähän se on sinne joutunut? Ihana lakki! I like, mulle kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Lekuri epäili että on ollut jollain tavalla lituskana kun on nenäänsä sen laittanut ja se on sitten siellä vasta turvonnut muotoonsa (ja juuttunut kiinnikin tietysti tässä viikkojen aikana....). Toi lakki on niin ihana, kirpparilta eurolla :D

   Poista
 3. Niin sitä pitää! Hienoa, että kaikki meni hyvin ja syyllinen rohinaan löytyi. Aikamoinen juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kyllä olen helpottunut, kävi kyllä mielessä kaikki ajatukset ihan siitä lähtien että siellä ei oliskaan mitään. Mutta onhan se aikamoista. Ja melkomoista jos oltaisiin menty tuonkin lääkärin laittamana kunnallista tietä operaatioon, niin odoteltais sitten aikamme että edes päästäisiin sinne jonoon! Kyllä tää on niin kummallista että ero kunnallisen ja yksityisen välillä (täällä, tässä asiassa) on näin valtava.

   Poista
 4. Patjaa. ........ Meillä joskus Aatu söi vaahtomuovi patjan paloja ja niitä sitten toisesta päästä putkahti jos jonkin näköisenä ja kokoisena ulos. Mutta että nenään.... voi Pirpanaa! Onnex homma nyt pois päiväjärjestyksestä ja ei ehtiny mitään kovaa tulehdusta kehittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Aatua! Pehmustettuja putkautuksia <3 joo Pirpana on nyt nuuhkutellut nenällään ihmeissään kun ilma kulkee :D

   Poista
 5. Hei sulla ei näy muuten se kaksplussan karuselli tuossa oikealla mikä pitäisi myös tällä puolella näkyä, otahan yhteyttä plussalle että muistavat laittaa niin ollaan reilusti kaikki mainostamassa toisiamme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä tiedän ettei näy ja olen siitä kyllä ilmoittanut.

   Poista