torstai 8. tammikuuta 2015

Dainou


Ihana kuopukseni lukemassa unillemenosta - siis onks jollain jotain vaikeuksia nukuttamisen kans vai, kirja käteen sit vaan *muah hah hah*. No huumoria vähän ilmaan, kun kaikki on niin mahottoman vakavina. En minä vaan :)

Puhuttaisko ilmoista? Niistähän on aina niin turvallista sanoa jotain. Täällä on pakkaset ja lauhat sahanneet mukavasti ees taas, niin että kumpaankaan ei ole päässyt kyllästymään. Mä tykkään, kunhan vaan on lumet maassa. Ja jos ei ole lumia, niin olis edes kuivaa. Jos ei ole kuivaa, niin olis edes lämmintä. Jos ei ole.... hah, eihän tälle löydy loppua lainkaan.

Mä olen niin taas päässyt tähän arkiralliin mukaan (joojoo, sanon vaan, koska harrastukset ei ole vielä ratsimista lukuunottamatta pyrähtäneet käyntiin) ja aamuseiskalta oli pyykitkin jo pyörimässä. Pikkuväki on tapojensa mukaan hereillä olleet jo siitä samaisesta seiskasta asti, poissa on siis ne _vähän pidempään_ nukutut aamut (edes kasiin, tää ihminen olis niin tyytyväinen edes kasiin) ja nyt kun tätä mietin, niin eipä ne oikeastaan haittaa. Nyt kuullostin siltä että lapseni jotenkin joskus haittais mua, hehh hehh, vaan siis tarkoitin että hyvinhän ne jaksaa kulkea mukana tässä päivässä, kun (ÄITI) muistaa laittaa ajoissa nuorimmaisenkin päivätirsoille.

Tänään on kivuutta taas tiedossa, kun meille tulee vieraita. Sitä ennen vois liikutella imuria pitkin lattioita ja miettiä, että onneks on tää elämä kuosissa tässä. Kauheempaa olis, jos se olis esimerkiks eilisestä astetta hyvempien ihmisten höykytyksestä kaatunut *virn*.  (ja tiedän, että se on "parempien", tässä tapauksessa se vaan on "hyvempien" ). Tsiljoonat kiitokset positiivisesta palautteesta, joidenka mielestä kirjoitin täyttä asiaa. Tietenkin kirjoitin. Jokainen joka on toista mieltä kajoaa sananvapauteen. Saan ja voin ja minun täytyy kirjoittaa omasta näkökannastani omasta elämästäni omista tunteistani. Kamalaa olis jos kirjoittaisin jonkun toisen! (ja vielä kamalampaa jos kirjoittaisin  sohvanpäällistyynyjen väristä että vihreetäkö kevättä kohden vai mennääks viä tällä punasella... ahh hahh hahh, saatan jopa kirjoittaakin!) Jokainen toinenkin saa kirjoittaa ja ihan sitä täyttä asiaa (toivon mukaan). Se vaan on kurjaa, kun puhutaan ihan silkkaa diipadaapaa, mutta eihän se nyt mun imitsiä syö. Mä luulen että se on ihan tyystin myös sukupolvikysymys, nuorempi väki tykkää selittää itselleen jonkun podiumin jolla seisovat, koska he kokevat sen turvallisemmaksi itselleen niin. Mä seison jalat tukevasti isänmaassa ja annan tuulen humista korvissa.

P.s. saa kysyä, meiliosoite on näkyvillä ollut monta kuukautta!

14 kommenttia:

 1. Blogin tarkoitushan on hyvä ja tyhjentävä teksti. Annetaan tuulen humista!!! PS.En halua kenellekään pahaa mutta sanonpa vaan ääneen, että jokainen hiukan elämää nähnyt kyllä ymmärtää perus asiat: Miksi suoraan puhuminen on väärin? Joskus nuorena kirjoitin pöytälaatikkoon tekstin "hiekkalaatikko,pieni maailma" nyt oivallan mitä mä silloin ajattelin (",) ***

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, nyt heti pöytälaatikolle penkomaan, kuullostaa hyvältä :D

   Poista
  2. Miksi kirjoittelet itsellesi? Elämää nähneenä pidän ehkä ennemminkin jotain vanhusta joka ei ole turruttanut koko elämäänsä huonosta itsetunnosta johtuvaa vihamielisyyttä niin monia asioita kohtaan. Jostain syystä vaikutat todella vihaiselta, toivon ettei sitä näy näin paljoa lapsillesi ja asenteesi on hiukan parempi kotona. Et tietenkään julkaise tätä, kun liian nuorena sieluna vielä et kestä kritiikkiä toisin kuin moni jo parikymppisenä. Tiedän että jouduit lukemaan tämän, se riittää.

   Poista
  3. Rakas kulta pupu Anonyymi, menikö sulta nyt vähän bloggaajat sekaisin? :)

   Poista
 2. Sä kirjoitat niin hyvää blogia, että harmittaa kun en aina ehdi lukea jokaista juttua. On pakko aina vilkaista muitakin ja lukea uusin. Jatka vaan samaan malliin. Kiva muuten kun olit käynyt blogissani kommentoimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , Sari! Ja samoin, jatka samaan malliin vaan :)

   Poista
 3. Samaa mieltä, piiri pieni pyöriiiiiii vaan, niin blogi- kuin "oikeassa" maailmassa, tsemppiä ja voimaa <3

  VastaaPoista
 4. Oli vaikeuksia pienimmäisen lapseni kanssa. Hänellä oli paljon vaikeuksia nukahtaa/nukkua pitkään eikä kukaan tiennyt syytä. Sitä etsittiin ja etsittiin lääkärien toimesta ja viimein löytyi kahden vuoden jälkeen. Hyvä tuuri oli ensimmäisten lasten kanssa kun ei tarvinnut mitään ongelmia ratkoa ja hienoa että sinullakin on ollut tuuria tässä asiassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä teillä oli? Kurja juttu jos kesti noin kauan ennen kuin syy löytyi. Tiedän mm allergiaperheitä joissa se on ollut syy unettomuuteen ja vielä aikamoisen salapoliisityön tuloksena vasta tullut esille. Ja juu, on meillä ollut huonokin nukkuja (vauva), mutta ei minkään erityisen syyn vuoksi. No nyt se nukkuu kyllä! ( 9v) :)

   Poista
  2. Vanha viisaus sanoo, että kyllä ne sitten rippikouluiässä nukkuu... sitä ootellessa :) Ja ei meillä nukuttamisen kanssa ongelmia ole, vaikka nukkumisen kanssa onkin. Nehän on ihan eri asioita ;)

   Poista
  3. Joo kyllä ne rippikouluiässä nukkuu, mutta ei silloin kuin aikuiset haluais :D Ikinä ei oo hyvä :P

   Poista
 5. Sun blogias on ihan pakko lukkee,saa nii hyvälle tuulelle :) sitä intoa,kuntoa,huumoria ku pursuaa joka rivin välistä :D Jatka samaan malliin :P

  VastaaPoista