lauantai 27. joulukuuta 2014

Vuoden viimeisenä lauantaina

 Tallin tienoille muuttanut neljäs kissamme käpeksi pirttiin muina kissoina. Edellisestä kerrasta tiettävästi 8 kuukautta aikaa!
 Pakkaspäivää on pidellyt, yksi poika pääsi jo iskänsä kanssa hevostallille hommiin ja riemulla ei ollut rajaa! Ensimmäinen sairastunut ja nyt siis kokonaan terve. Yhdeksän päivää välissä sairastamista...
Nuorimmainen söi tänään vihdosta viimein ruokaa. Tai ei se mitään kunnonäitien tekemää ruokaa edes ollut vaan ironista kyllä Kotipizzan tekelettä! Muillekin maistui onneks ja saatiin porukkaa taas astetta reippaampaan kuntoon. Itselläni selkä on ottanut itseensä tästä kaikesta rykimisestä kai ja on ihan jäykkä ja kipeä. Olkoon. Nyt iloitaan edes jostain paranemisen askelista ja toivotaan ettei vanhimman teinin korvasärky ylly yön aikana liikoja.

2 kommenttia:

 1. ihana kissa <3 voi mä haluaisin niin oman kissan ;)
  kiva,että teilläki aletaan toipua pikku hiljaa... toivotaan,ett sulla selkä-särkyki häipys vähitellen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana <3 Meidän talon paras hiirikissa! Tai on sen tytärkin, toisiksparas. Meillä on siis neljä kissaa: sisarukset ja kummankin tyttäret, kaikki leikattuja tyttöjä siis (vaikka yhden nimi onkin Seppo). Tää kuvissa oleva kiertää pitkin naapurustoa syömässä kaikkien muidenkin hiiret ja ihmiset kiittelee, että oi muuttaspa meille asuun! No viime keväänä hengaili vaan hevostallin kulmilla (sielläkin on ruokaa kyllä) ja mä luulen että joku on sitä omanaan pitänyt tässä välillä kun niin pulska ja hieno on. Mutta ihan muina naisina tuli kyllä kotiinkin, tokihan se meidät tunsi kun pihalla ollaan se nähty joka päivä melkein!

   Poista