torstai 18. joulukuuta 2014

Voi josses kun sillä on tärähtäneita kuvia taas :)

Meillon syytäkin pitää kypärää ;)

Pahoittelen, puhekinkuvia taas kaikki tyynni ja vieläpä näitä meikäläisen sellaisia. Mä en siis ylipäätään ymmärrä miten kaikki muut bloggarit sen tekee, mutta mulla ei tosiaan kasva kamera (tai puhelin) missään kourassa kiinni, niin että se olis aina valmiina kun kuvauksellinen tilanne on päällänsä. Eikä myöskään mun lapsukaiseni ole ymmärtäneet, että kun tekevät jotain hassua, niin pitäis olla siinä niin tekemässä sitä hassua senkin aikaa, kun mutsi vähän hakee jotain aparaattia jolla se tallennettais. Ehei, tällä tapahtuu kokoajan jotain ja äiskä räiskii puhelimella siinä vauhdissa minne kerkiää. Lopputulos on vähintäinkin tärähtänyt, mutta asiat tulee silti ilmi, eikös juu :)

Tänä aamuna oli pimiä, mutta tohon ihanaan pehmeään ruttuläjään mä parkkeerasin kaffekuppini kera fiilisteleen (lue: heräileen)

Rafun kasn luettiin kirjaa sylikkäin *muisk*

Pikkuvelikin osallistui, sekä sylittelyyn että "lukemiseen" !

Äidin pikku apin... lapsikullat. Pöydällä, tiedän...
Mulla on ollut tänään paja-päivä. Mitä, ettekste nyt tajua? Joulupukinpajapäivä... Sitä sun tätä on värkätty kääröihin ja oltu niin fiiliksissä että. Nyt sitten pitää arpoa, jotta mennäänkö seurakuntatalolle syömään puuroa, vai jäädäänkö kotiin tekemään pipareita ja torttuja. Isommat lapset on kaupungille viety shoppaileen ja kaikki pienemmät on täällä kotona niin kotofiiliksissä, että meinaa sydän pakahtua. Tämän tunnelman, tämän onnentunteen, muistan ikuisesti.

Muiskutelkaa toisianne ;)

2 kommenttia:

  1. Juurikin samat fiilikset täällä, pakettia pukkaa! :D Kotoilua, glögiä ja lasten silmien tuiketta ja riemua, iloa, onnellisuutta :) Kyllä elämä on ihanaa - tänään! <3

    VastaaPoista
  2. viis kuvista,vaikka oiski tärähtäneitä <3 tuovat kuitenki kurkistuksia siihen teijän ihanaan arkeen ;)

    VastaaPoista