torstai 4. joulukuuta 2014

Parempi päivä 4: aivotaukojumppaa!


Touhukalenterissa oli aiheena tänään taukojumppa ja kuten otsikkoon läiskäisinkin, niin vaikka se tekee hyvää kropalle, niin erityisen hyvää se tekee pääkopalle. Ihan pieni hetkikin niin että hiukan hengästyy ja veri lähtee kiertämään, niin johan on taas uutta virtaa päässä ja jäsenissä. Jos et usko, niin kokeile! (pään taivutuksia rauhallisesti sinne tänne, kylkivenytyksiä, tuota tasapainoliikettä kuten kuvassa ja vielä muutama kyykkyhyppy!). (ja vaikka toi kuva näyttääkin ihan kummallisen muodottomalta möykyltä, eli minulta, niin tuossa toista jalkaa taivutetaan siis taakse ja kurkotetaan sormilla kohti lattiaa :D )

Mitäs muutoin? Ei mitään uusia myllertäviä lakialoitteita olis?
Mä romppasin eilen siellä pukettiostoksilla ja hyvin sujui siinä mielessä, että löytyi kaikkea mielestäni saajalle sopivaa "lukemattomien lahjojen" saralta. Tosin ensin ihmettelin, että miks kaikki muutkin maailman ihmiset oli just eilen liikkeellä, mutta kuulemma veronpalautukset oli tulleet - kertoi mulle uutismedia illalla. Mä vähän ihmettelinkin, kun kassajonot oli kilomeetrin mittaiset ja parkkipaikat niin tunkutäynnä että. Kelikin muuttui pikkasen luikkaaksi siinä illanmittaan, mutta onneks mulla on niin huono talviajettava auto muutenkin (takaveto ja takana ei mitään painoa autossa, joten perä liiraa aina ja kaikkialla jos ei osaa ajaa) joten mä ajan jokatapauksessa varovasti! *virn*

Tänään on ihanan letkee päivä siinä mielessä, että vaan tätä kotohörhöilyä ensteks ja illalla treeneihin (sekä vetovastuuseen että omiin jumputuksiin sen perään). Eilennä täytin jääkaappiakin, joten seuraavaks vasta huomenna. Luksusta! Nyt ei ajatus kulje tän enempää, täytynee mennä ottamaan vielä parit kyykyt jos vaikka sitten lähtis irtoomaan. Have a nice day!
1 kommentti:

  1. ai,teilläki takavetonen auto :) no sitte varmaan tuttua se liiraaminen :P taukojumppaa pitäs muistaa harrastaa ;)

    VastaaPoista